„I Kesić se prodao“: SVI GA NAPADAJU ZBOG OVOG POSTUPKA „NAKLONJENOG REŽIMU“

Popularni voditelj Zoran Kesić, autor emisije 24 minuta, primio je vakcinu protiv koronavirusa. On je na svojim društvenim mrežama objavio fotografiju nastalu odmah nakon što je primio vakcinu.

“Ništa ne boli, čak malo i prija. Ljubazne sestre častile su me sa još par vakcina, kažu ‘na lepe oči’”, napisao je Kesić u opisu fotografije.

Komentarišući proces vakcinacije, Kesić je za Nova.rs izjavio da je prijatno iznenađen, te da je primio kinesku vakcinu.

“Vrlo sam prijatno iznenađen brzinom kojom smo supruga i ja, nakon prijave, obavešteni o vakcinaciji. Sama procedura je veoma dobro organizovana, medicinski radnici su ljubazni i predusretljivi i sve ukupno, nismo proveli više od pola sata u hali 11 Beogradskog sajma. Iako mi je bilo svejedno koju vakcinu ću primiti, obavestili su me da je reč o kineskoj. Vrlo prijatno iskustvo i jedva čekam da idem na revakcinaciju”, rekao je voditelj.

Međutim, popularnog voditelja su na društvenim mrežama mnogi napali jer se vakcinisao.

Razočarana sam. Očekivala sam od njega više zdrave pameti!, Ma vakciniši se, to je tvoja stvar! A što objavljuješ? Jbt, svi se prodali!, Kesić ne prodaje samo satiru nego i sebe….!!!!!!!, Baš me je razočarao, Sada nek tvoja emisija bude 24minuta sa Korona secikesom, nekako to nije Kesić….mora da je debelo naplatio promovisanje, Sumnjam da elita prima taj otrov to je za siromašne on je samo promoter a primio je nije, Ljiga, Bio promoter sistema oduvek…“, samo su neki od komentara.

U Kesićevu odbranu stao je njegov kolega i novinar Njuz neta Marko Dražić.

Vakcinu primili i glumci Mirjana Karanović i Vlasta Velisavljević

Glumac Vlasta Velisavljević (94) jutros je u Domu zdravlja Savski venac primio kinesku vakcinu protiv koronavirusa iako se, kako je rekao, prijavio za rusku.

„Ja sam se opredelio za rusku vakcinu, ali nisam mogao da je primim. Medicinari su mi rekli da ona ne može da se daje starijima od 76 godina, a ja imam 94. Predložili su mu kinesku i odmah sam pristao i primio sam je. Mogao sam da odustanem, ali nisam želeo. Kad sam već došao ovako mator, zašto da otežavam situaciju”, rekao je Vlasta i dodao zbog čega je želeo rusku vakcinu. Rekao sam lekarima: ‘Hoću rusku zbog poznatog ruskog pisca i lekara Antona Pavloviča Čehova’. Mislio sam da će me razumeti, ali niko me, izgleda, nije razumeo. Malo sam se šalio. Iskreno da vam kažem, svejedno mi je koja je vakcina u pitanju. Bitno mi je da se zaštitim od koronavirusa i da budem zdrav“, rekao je Vlasta ta Novu.rs.

I naša glumica Mirjana Karanović vakcinisala se protiv koronavirusa koja je ceo proces vakcinacije snimila i okačila na Instagram.

“Danas sam se vakcinisala na sajmu. Organizacija je perfektna. Sve pohvale”, napisala je naša glumica u opisu videa.

Izvor: BIZLife

Foto: FB/Zoran Kesić

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *