„IDEMO SVI U PAKETU, SPREMAN SAM“: Krvnik Haradinaj kreće u rat za Kosovo?! Najavljuje žestoko krvoproliće…

Samozvani premijer Kosova Ramuš Haradinaj izjavio je da ukoliko padne lažna vlada na čijem je čelu onda sa njom treba da ode i lažni predsednik Kosova Hašim Tači i lažni predsednik parlamenta Kadri Veselji.

– Idemo svi u paketu, i ja i predsednik parlamenta i predsednik Kosova, da oslobodimo Kosovo – rekao je Haradinaj, a prenosi portal gazetablic.com.

Haradinaj je izjavio da je spreman da sam obori svoju vladu, ali samo pod uslovom da sa funkcija odu i Tači i Veselji.

Sa druge strane, vicepremijer lažne države Kosovo Enver Hodžaj izjavio je za zagrebački „Večernji list“ da je u Hrvatskoj, Makedoniji i Crnoj Gori razgovarao o osnivanju pakta protiv Srbije.

Pomenuti list u opširnom tekstu, u rezimeu događaja, počevši od neuspešnog pokušaja prištinskih vlasti da uđu u Interpol, preko njihove odluke da „uzvrate udarac“ i uvedu takse od 100 odsto na robu iz centralne Srbije, do kasnijeg hapšenja četvorice Srba u severnom delu Kosovske Mitrovice, navodi da je lažni premijer Ramuš Haradinaj bio jasan kada je kazao da srpski predsednik Aleksandar Vučić ne razume nikakav drugi jezik osim jezika sile i da je uveren da ga jedino silom može prisiliti da prizna nezavisnost Kosova.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *