IMAO AFERU SA UDATOM ŽENOM: Ko je MISTERIOZNA NEMICA sa kojom se Sloba viđao i kojoj je UNIŠTIO BRAK?!

Sloba Radanović je na delu pokazao da je opasan švaler, a osim što je ženu Kiju varao s Lunom Đogani, on je navodno i jednoj Nemici rasturio brak.

Finalista „Zadruge“ mesecima se dopisivao sa jednom ženom, kojoj je muž u telefonu pronašao njihove poruke i na taj način saznao da ga žena vara. Nakon toga, podneo je zahtev za razvod braka.

– Pre nego što se Sloba oženio Kijom, imao je aferu sa udatom ženom. Oni su se upoznali u jednom klubu. Razmenili su brojeve telefona i počeli da se dopisuju. Kada je to postalo učestalo, dogovorili su se da se sastanu. Jednom prilikom Nemicu je uhvatio suprug usred razmene poruka sa Slobom. Sutradan je otišao kod advokata i podneo zahtev za razvod – otkriva izvor i dodaje da se Sloba tada povukao.

 

– Više puta se stavljao u poziciju njenog muža, ali tada su njegova osećanja prema njoj bila jača od svega. Posle te frke, zamolio je Nemicu da sve ispriča mužu, pokaje se i zamoli ga za oproštaj. Ona je to uradila, ali suprug nije hteo da čuje za nju. Razveli su se, ali načuo sam da su se pre pet godina pomirili, odnosno da su bili rastavljeni samo nekih godinu dana – kaže izvor.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *