Incident na IZBORU ZA NAJLEPŠU GUZU

ХАОС НА ИЗБОРУ ЗА НАЈЛЕПШУ ГУЗУ! Губитница поцепала ленту победници, па почела да… (ВИДЕО)

Хаотичне сцене обележиле су последње вече бразилског такмичења „Мис Бумбум“ након што је једна од такмичарки бесно реаговала јер није победила.
https://youtu.be/LKTeycKiM6A

Елен Сантана (31) која представља државу Рораима, победила је на избору за најлепшу задњицу на церемонији у Сао Паолу.

Међутим Алине Ува (27) која није освојила ниједно од прва три места, изненада је истрчала на подијум и зграбила ленту од победнице, преноси „Дејли мејл“.

Њих две су се гурале и отимале око ленте, а губитница је изјавила да је она била једина „100 одсто природна такмичарка“.

Овај инцидент су бројни гледаоци посматрали у чуду.

Бесна Алине Ува чија је задњица пречника 110 центиметара била за пет центиметара вец́а од победничке задњице, тврди да је гласање намештено и да је она требало да победи, јер је била једина такмичарка са позадином која није била хируршки побољшана.

Она је такође добила највише гласова публике пред финале.

– Поштовала сам сва правила и моја задњица је једина која је 100% природна. Зграбила сам ленту победнице јер сам ја једина жена која заиста заслужује титулу. Ја представљам природну бразилску задњицу и нико то не може да ми узме. Три жене које су добили највише гласова су све лажне, њихове задњице су чист силикон, то је неправда – рекла је Ува.

Победница Елен Сантана је рекла да Алине Ува може да задржи ленту, али да никад не може да јој одузме титулу.

– Радила сам напорно и моја задњица је убедљиво најчвршћа. Да будете победник, морате знати како да изгубите, а да сам ја изгубила, то бих учинила достојанствено, за разлику од ње – рекла је Сантана.

Занимљиво је да је треће место добила транссексуалка Паула Оливеира (27), која је пре шест година била мушкарац, па су се неке такмичарке жалиле и тражиле да јој се забрани учешће.

Овогодишње такмичење за најлепшу задњицу Бразила је и последње, јер су, упркос популарности, његови организатори најавили крај.

 

Извор: Ало

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *