INCIDENT U ŽARKOVU: Policija opkolila zgradu i razvalila vrata, rođaka Danice Drašković pucala na čoveka!

Policija je okružila zgradu u ulici Slobodana Perovića u beogradskom naselju Žarkovo, u kojoj se nalazi stan Radmile Davidović, rođake Danice Drašković.

Policija je razvalila vrata i upala u stan broj 9 na drugom spratu, u kome živi Radmila, jer prema nezvaničnim saznanjima, ona nije želela da otvori vrata.

U stanu se začula buka i svađa, a zatim pucanj iz vatrenog oružja. Prema nezvaničnim saznajima, u stanu su bili Radmila i za sada nepoznati čovek, i verovatno je između njih došlo do sukoba, koji se završio kada je Radmila pucala.

Kako saznajemo, Radmila Davidović je poznata po problematičnom ponašanju.

Za sada nema bližih detalja o ovom incidentu, a prema poslednjim saznajima, situacija je rešena mirnim putem.

U novembru 2016. godine stan Radmile Davidović, sestre Danice Drašković, je potpuno je izgoreo, a do požara je najverovatnije došlo kada je Radmila, navodno, zapalila sveću, čiji je plamen najpre zahvatio nameštaj, a potom i čitav stan i krov.

Kako su tada svedočile komšijie, Radmila Davidović u stanu na Banovom brdu živi s ćerkom i psima.

– Nemam lepo mišljenje o njoj. Bahata je i bezobrazna. Često se svađa s komšijama, pravi buku i non-stop nešto prigovara. Imamo dosta problema s njom. Pretila je gotovo svim komšijama, tako da se do sada niko nije usudio da je prijavi. Čuo sam da postoji ideja da svi stanari potpišu peticiju protiv nje, naročito jer je izazvavši ovaj požar prevršila svaku meru. Sve nas je ugrozila, mogli smo da izgorimo ili da ostanemo bez svojih domova – rekao je tada jedan od komšija za Kurir, koji je dodao da je požar pretio da se proširi na celu zgradu.

 

Izvor: Kurir

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *