intervju VENDI: Šešelj voli dobru PREDIGRU U SEKSU!

Ekskluzivni interviju: Vesna Vukeli Vendi, prva i najveća ljubav Vojislava Šešelja

 

ŠEŠELJ VOLI DOBRU PREDIGRU U SEKSU

 

Jednom rukom držao je knjigu Solženjicina a drugom mi prelazio između butina

 

Voja je u seksu Virtuoz! Iako je i tada imao višak kilograma bio je razgibaniji od svih kineskih gimnastičara. Međutim, najjača strana bila mu je predigra i nju nije započinjao bez neke dobre knjige

 Kod Voje je seksualni voljni momenat jako važan životni pokretač i ako toga nema, nije blesav da sedi u kući sa prekrštenim nogama

Vesna Vukelić Vendi u ekskluzivnom interviju za Aferu po prvi put javno i iskreno priča o ljubavnoj vezi sa liderom Srpske radikalne stranke Vojislavom Šešeljom, ali i otkriva kakav je Voja u krevtu.

Vojislav Šešelj je u rijaliti Parovi kazao da imaš lep glas. Kako komentarišeš te njegove pohvale?

-Glas dolazi iz srca. Glasovni aparat je samo u njegovoj funkciji.Voja je uradio ono sa čim je bio spojen voljom i osećanjima. Uostalom, on nije čovek mlake energije. On ne reaguje na bezlično, frigidno pevanje baladerosa koji mu unose nervozu. To su oni koji zavijaju kao kojot na mesečini. Njih bi Voja slatko streljao!

Po čemu pamtiš vezu sa Vojom?

-Po dostojanstvenom držanju oboje. Ja sam neko ko u privatnom životu ne voli glupiranje, i ozbiljan čovek kakav je on bio sa šarolikim temama i požrtvovanim srcem prestavljao je pravi blagoslov za klesanje mog karaktera.

Da li je istina da si ga napustila jer je hteo da te ženi, a ti nisi bila za to?

-Do udaljavanja je došlo činjenicom da je on ipak tražio ženu preko devojke. Raskol koji se stvorio posle godinu dana naše veze posledica je istine da ja nisam tip koji bi vezao maramu ispod brade i ljuljao se na ljuljašci u zlatnom kavezu koristeći i merdevine za kanarince, pojilicu, stajalicu, hranilicu i držač za voće.

Kakav je Voja u krevetu, odnosno u seksu?

 

-Virtuoz! Iako je i tada imao višak kilograma bio je razgibaniji od svih kineskih gimnastičara. Međutim, najjača strana bila mu je predigra i nju nije započinjao bez neke dobre knjige. Jako me je palilo kada spusti između nas Solženjicina i njegov Arhipelag Gulag, uz diskretno svetlo, bio je to fantastičan početak opuštanja. Volela sam dok jednom rukom drži knjigu, drugom da prelazi preko mojih butina. Znao je da mi orošava i telo i duh.

Mnogi se plaše za njegovo zdravlje jer se ugojio. Kako vama izgleda sada?

-Pravi stomakougodnik je postao tek kada smo se rastali. Zato što se više od tada nije trošio na pravi način.

Sa ove distance, da li bi ste opet bili u vezi sa njim?

-Da, pa sve je bilo u korist duha i tela.

Spekuliše se da ima ljubavnicu. Misliš li da je to moguće?

-On ne važi za uspavanog čoveka, niti je dozvoljavao da se pesimizam i nihilizam instaliraju kroz njegovo biće. Zato je prezirao Šopenhauera koji je isticao da je ,,zadovoljenje“ zapravo stradanje. Koji je negirao volju i smatrao da je smrt bolja od života. Taj Šopenhauerov prst u oko, Voju je uvek izvodio iz takta, slomio bi mu i prst i glavu da je mogao! Kod Voje je seksualni voljni momenat jako važan životni pokretač i ako toga nema, nije blesav da sedi u kući sa prekrštenim nogama.

Zamisli da se nađeš u rijalitiju sa Cecom, kako bi prošla dotična?

-Ona nije za rijaliti jer je, kako sama za sebe kaže, dosadna kao osoba. A ja bih dodala i prazna.

Njena pesma našla se u udžbeniku za osnovce. Kako to komentarišeš?

-Samo mi je čudno da je autor knjige ubacio nju u padeže koji su joj inače klizav teren kao i dikcija. Ovaj autor koji je sebi dao takvu slobodu da Cecu ubaci u padežnu oblast pametan je kao vatrogasac koji gasi plamen sa slamom. Da ne pokrećemo tumačenje samog naziva pesme. Zamislite Teslu da oslovljava svoje loptaste munje kao Lepe moje loptaste munje! I još da tako oslovi neku devojku – Lepa moja loptasta munjo! Jadna naša deca šta sve moraju da gutaju u školi.

Ma kakav Tesla, Ceca ima crkvu na Kipru?

-To prvo nije crkva nego kapela! Crkva je Božiji dom u kojem se služi liturgija i to uz prisustvo sveštenika i đakona kao rukopoloženih lica sa pevnicom u pozadini. I za sve to se sve dobija sa blagoslovom patrijarha.

Uostalom, neko ko za sopstvenu ćerku kaže da ne mora ništa da radi jer je rođena kao princeza, objašnjava samog sebe da je laž. Isto tako, onaj ko kaže da je pravoslavac, a pokušava da nametne holivudski zivot – lažan je!

I šta ćemo sa tim što Ceca kaže da njena deca ne moraju ništa da rade, kakva poruka se šalje omladini?

-Takav samozvani neuspeo falsifikat treba široko da se zagleda u prave princeze i to svetiteljke kao što su bile ćerke cara Nikolaja Romanova. Velike kneginje Olga, Tatjana, Marija i Anastasija… sve one su bile vaspitane strogo i skromno iako im je otac bio veliki imperator, baka po majci britanska kraljica Viktorija, majka danska princeza sa nemačkom, uz sve ovo krvi…

One su pored skromnosti u ličnom životu, imale potrebu da se po 15 sati bave milosrdnim radom u Vojnoj bolnici. Lično su previjale ranjenike i vodile dva humanitarna odbora za pomoć porodicama vojnika i za pomoć i izbeglicama i još mnogo toga. Eee to su prave princeze prave kraljevske krvi koje i ako nisu morale ništa da rade, one su radile i oni trebaju da budu primer i uzor mladima, a ne ove što ništa ne moraju da rade i njihove majke.

Stefan Radović

 

 

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *