ISPLIVALI NOVI DOKAZI O UBISTVU JELENE MARJANOVIĆ: Otkrivena dokumenta sudskog veštaka!

Detalji veštačenja koje je stiglo u Tužilaštvo, a tiču se ubistva u Borči: Nedvosmisleno utvrđeno da je reč o biološkom tragu Jelene Marjanović na zadnjem sedištu „mercedesa“

Golim okom nevidljiv trag krvi na zadnjem sedištu „mercedesa“ Jelene Marjanović bio je mnogo jači i obilniji u trenutku nastanka, ali je, u međuvremenu – opran. Može da se pretpostavi, imajući u vidu intenzitet i veličinu, da je reč o relativno svežem tragu. Ipak, ne može da se preciznije odredi kada je tačno krvava mrlja nastala!

Ovo je suština veštačenja koje je u petak stiglo u Više javno tužilaštvo u Beogradu, a tiče se krvavih mrlja u vozilu pevačice Jelene Marjanović, ubijene na nasipu u Borči. U „mercedesu“ su pronađene vidljive, ali i golim okom nevidljive krvave mrlje.

– Nedvosmisleno je utvrđeno da je reč o biološkom tragu koji pripada Jeleni Marjanović – navodi naš izvor iz tužilaštva. – Ipak, nauka nije toliko napredovala da bi veštaci bili precizniji. U ovom trenutku se ne zna da li je ona krvarila u autu tokom ranije povrede, ili je auto korišćen za prikrivanje tragova zločina.

Za brutalni zločin sumnjiči se Jelenin suprug Zoran Marjanović, ali optužnica protiv njega još nije usvojena. Prema informacijama do kojih su došle „Novosti“, pevačica se nekoliko meseci pre zločina povredila menjajući gumu na svom „mercedesu“. Tada je gotovo ogulila nadlanicu leve ruke. Slike svojih povreda postavila je i na društvene mreže, uz opis kako su rane nastale.

Kada je, međutim, zverski ubijena 2. aprila 2016. godine policija je u potrazi za zločincem detaljno pregledala i njen auto. Tada su uočene krvave mrlje na zadnjim naslonima, a detaljnim pregledom uočene su i krvave mrlje ispod tapacirunga. U mišljenju veštaka, koje je sada stiglo, navodi se da je u vreme nastanka to bio jači trag, ali da je on „na neki način većim delom bio uklonjen“.

U ranijim optužnicama koje su podizane protiv Zorana Marjanovića, Jeleninog supruga, a potom vraćane na doradu, tužilac je postavljao pitanja o poreklu ovih mrlja. Do danas je to ostalo nepoznato, a ni poslednji rezultati veštačenja ne daju odgovor na pitanje kada su i kako nastali ovi krvavi tragovi u kolima Jelene Marjanović.

Zahtevano je i da se mala Jana, ćerka Jelene i Zorana, ispita pod dodatnim uslovima. Svi nalozi Apelacionog suda su završeni, osim poslednjeg.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *