ISPOVEST BIVŠE SUPRUGE VOZAČA IZ AUTOMOBILA SMRTI: Rade će se ubiti ako preživi!

Nikola me je nazvao šest minuta pre nesreće i rekao „Mama, stižem, stavi kafu!“, više ga nisam čula, priča za Srpski telegraf neutešna Dragana Šlijepica, majka Nikole Novitovića (20), koji je u četvrtak ujutro stradao sa maćehom Jelenom Petković (34), dok su njegov otac Rade Novitović (42) i polubrat Viktor Petković (2) i dalje u kritičnom stanju.

Dragana se prisetila poslednjeg razgovora sa bivšim suprugom i njihovim sinom, koji su u četvrtak oko tri ujutru krenuli iz Arilja u Beograd jer je mali Viktor imao zakazanu operaciju mokraćnih kanala u sedam časova.

  • Čula sam se sa njima kada su krenuli. Bili su baš raspoloženi. Nikola me je nazvao, ali je vreme prolazilo, a njih nije bilo niti su se javljali na telefon. Bojala sam se da ne zakasne na operaciju. Ja sam Jeleni spremila sve stvari za bolnicu. Onda sam slučajno primetila vesti na televiziji o stravičnom udesu. Čim sam videla BMW, pozlilo mi je – jedva izgovara Dragana, brišući suze.

Ona kaže da su je odmah nakon toga zvali da dođe u Urgentni kada je dobila informaciju da je Rade preminuo, što je kasnije demantovano.

  • Čekala sam u hodniku, a noge su me jedva držale. Tada sam dobila poziv da dođem u policiju, ali sam tamo poslala brata. Tamo su mu rekli da je Nikola stradao. Ostala sam bez sina – zajecala je ožalošćena majka i dodala da su planirali da dođu i dan ranije kod nje, ali nisu mogli od obaveza.

Radetova bivša supruga se sada moli da makar mališan i njen bivši suprug prežive, ali se plaši kako će on podneti vest da je sina i suprugu odveo u smrt.

  • Rade će se ubiti ako preživi, dobro ga znam. On je takav. Znam da nije ni sanjao da ih ugrozi nikada. Ja moram da budem jaka jer imam još četvoricu sinova, koji ne mogu da dođu k sebi od bola. Jedan mi je rekao i da on želi da kupi odelo svom bratu jer ne želi da ga neko drugi sredi za sahranu – iskrena je očajna majka.
  • Ona kaže da je u četvrtak prošla kroz agoniju jer je posetila Radeta u šok-sobi, a nakon toga joj je pritrčao policajac i rekao da je preminuo, pa je morala svima da javlja da to nije istina jer je takva vest bila ceo dan na portalima.
  • Izvor: Republika.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *