ISTORIJSKA IZDAJA JE UPRAVO POČINJENA: Traže Vučićev POTPIS! Dačić na čelu POBUNE!

Visoki funkcioneri SPS spremaju političku ucenu za SNS i predsednika Aleksandra Vučića!

Kako se saznaje, najmanje trojica ljudi iz samog vrha SPS traže da se dalja saradnja sa naprednjacima uslovi time da Vučić pre parlamentarnih izbora pismeno garantuje da će Dačić nakon glasanja biti novi mandatar.

U suprotnom, oni prete da će SPS preći u opoziciju.

Obavešteni izvori tvrde da su pojedinim socijalistima značajno porasli apetiti uoči predstojećih izbora.

  • Mnogi u vrhu SPS insistiraju na tome da Dačić bude premijer, Pojedini čak zahtevaju od vrha stranke da dalju saradnju sa naprednjacima uslove time da Vučić pre izbora garantuje SPS da će Dačić biti novi mandatar za sastav nove vlade. Ukoliko se to ne desi, po tom predlogu, socijalisti će preći u opoziciju – objašnjava izvor iz samog vrha SPS.

Prema njegovim rečima, računica „pobunjenika“ kaže da Vučić, posle najavljenog bojkota izbora dela opozicije, ima oslabljenu pregovaračku poziciju i da mu nikako ne treba da se kači sa SPS.

  • Oni veruju da Vučić mora po svaku cenu da sačuva koaliciju sa SPS jer samo tako zadržava visok legitimitet – prenosi izvor.
  • Da u ovoj priči ima istine mogla bi i da potvrdi izjava lidera JS Dragana Markovića Palme, Dačićevog koalicionog partnera, koji je rekao da bi Dačić trebalo da bude premijer. Doduše, Palma je to rekao objašnjavajući da je Dačić idealan kandidat.
  • Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *