IVAN IVANOVIĆ NAPUŠTA PRVU POSLE 8 GODINA: Laušević će mu biti POSLEDNJI GOST!

Kako Kurir ekskluzivno saznaje, Ivan Ivanović napušta televiziju Prva, gde već osam godina vodi popularni šou-program „Veče sa Ivanom Ivanovićem“. Voditelj i jedno od omiljenih televizijskih lica odlučio je da se povuče s malih ekrana i da u poslednjoj emisiji ugosti glumca i svog velikog prijatelja Žarka Lauševića.

„Ivanu je novi menadžment ponudio nastavak saradnje, ali on nije prihvatio njihovu ponudu. Poslednji njegov intervju gledaćemo u petak, kada će mu gost biti Žarko Laušević u 272. epizodi. Glumac i voditelj su dugogodišnji prijatelji, a konačno će sesti da razgovaraju i pred kamerama“, kaže sagovornik Kurira blizak voditelju i dodaje:

„Ivan želi da ode u velikom stilu. Trenutno je rešen da napusti male ekrane i nastavi posao u nekoj marketinškoj agenciji, ali da ostane i usko vezan za medije“.

Ivan Ivanović je u telefonskoj izjavi kratko poručio:

„Nemam komentar“.

S druge strane, sa TV Prva dobili smo sledeći komentar:

„Nije bilo razgovora na tu temu, niti se bavimo spekulacijama. Emisija ‘Veče sa Ivanom Ivanovićem’ se snima i već u petak u standardnom terminu, u 22 sata, možete pogledati ekskluzivni intervju sa glumcem Žarkom Lauševićem“.

Izvor: Kurir

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *