Ivan Marinković napušta rijaliti i odlazi pravo u zatvor? Očekuje ga veliki problem!

Ivan Marinković mogao bi da provede dve godine u zatvoru ukoliko odmah po izlasku iz „Parovi“ ne isplati dug od 500.000 dinara za alimentaciju.

Bivša supruga rijaliti zvezde Goca Tržan tri puta je podnosila krivične prijave protiv njega zbog nedavanja izdržavanja. Za prve dve dobila je presude po kojima je Marinković osuđen uslovno, dok je treći postupak i dalje u toku. Sledeće ročište je zakazano za 16. jul, a po svoj prilici, i taj ishod biće u Gocinu korist. Ivan, i pored toga što u „Parovima“ zarađuje solidan honorar, ne plaća alimentaciju za ćerku Lenu, mesečno po 5.000 dinara, pa se do sada taj iznos popeo na 500.000 sa kamatama.

– Ovde je sve vrlo jasno. Po članu 195 Krivičnog zakona, Ivan će morati da plati ćerki Leni ono što joj duguje odmah kad naplati honorar iz „Parova“, inače će biti uhapšen i u zatvoru će provesti dve godine. Već je dva puta osuđen uslovno zbog neplaćanja alimentacije, tako da za njega više nema oproštaja. Sud neće tolerisati nikakve izgovore, u to smo sigurni.

– Naravno, ne treba ni da spominjemo to da Ivan ne sme da napravi nijedno krivično delo dok je pod uslovnom, pa će morati dobro da povede računa o svom ponašanju. Nadamo se da će 16. jula sve biti rešeno – kaže naš izvor blizak pevačici.

Prilika da se Ivan sretne na sudu sa bivšom suprugom poslednji put bila je sredinom juna, ali se on nije pojavio na ročištu. Gocin advokat Branislav Bogdanović tada se oglasio umesto nje.

– Ivan se nije pojavio, ali to nije bio razlog za odlaganje. Ovo je krivični postupak za delo nedavanja izdržavanja. Naglasio bih da je ovo treći krivični postupak koji se vodi. Imamo dva postupka u kojima je Ivan proglašen krivim i osuđen. Nije isplatio ni dinara od momenta razvoda, imao je dve uplate od majke i jednu je uplatio učesnik rijalitija. Obavezuje se da isplati sve alimentacije kada izađe, ali dosad to nismo doživeli. U javnosti stvara o sebi sliku sažaljenja, a Gocu predstavlja kao zlu ženu, koja želi da mu uzme imovinu i ostalo. Znam od početka kako je išlo, to nije istina – rekao je pravnik.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *