Ivicu Dačića finasira učesnik parova: DROGA, KURVE I SPS!

Šokantno i ekskluzivno otkriće „Afere!”

 

DROGA, KURVE I SPS!


Ivicu Dačića finasira učesnik parova 

​koji je privođen zbog droge, a čiji prijatelji su hapšeni zbog kokaina!

 

Učesnik rijalitija „Parovi” Aleksandar Požgaj finasirao je

​u​ više navrata lidera Socijalističke partije Srbije i ministra spoljnih poslova Ivicu Dačića, saznaje „Afera!”

Prema podacima do kojih je naš list ekskluzivno došao rijaliti zvezda Aleksandar Požgaj, koji se trenutno nalazi u vili „Parovi”, a čiji bliski prijatelji su nedavno hapšeni zbog dilovanja kokaina finasirao je rad, ali i​ predizbornu kampanju Ivice Dačića sa ukupno million i 480 hiljada dinara!
​ ​Požgaj je tokom 2012. godine na račun Socijalističke partije Srbije, odnosno Ivice Dačića uplatio dva puta pozamašne iznose. Jednom 380.000 dinara, a drugi put 400.000 dinara. Tokom 2014. godine ova rijaliti zvezda je Dačiću dala čak 400.000 dinara i to od jednom.

​Pitanje je odakle Požgaju​ toliki novac jer on nigde ne radi i​ zvanično nema nikakvih primanja, objašnjava sagovornik „Afere!”.

U prilog tome ide i zvaničan dokument o uplati novca od strane Aleksandra Požgaja Ivici Dačiću, koji naš list prvi objavljuje.

Uvidom u taj dokument​ jasno se može zaključiti da Aleksandar Požgaj, čiji bliski prijatelji su nedavno hapšeni zbog dilovanja kokaina, ne samo što je finasirao predizbornu kampanju Ivici Dačiću, već je finasirao i rad Dačićeve stranke. Naime, prvi iznos od 380.000 dinara Požgaj je kako stoji u zvaničnom dokumentu uplatio​ za redovan rad strank​e, preostala dva iznosa su za finansiranje izborne kampanje.

-Požgaj je očekivao da će za uzvrat dobiti direktors​ku fotelju u nekom državnom preduzeću, ali  je ostao bez toga zbog čega se veoma ​razočarao u Dačića i od tada sa njim ne komunicira, niti je više član SPS – otkriva detalje izvor „Afera!”.

U vreme kada je finasirao Ivicu Dačića, rijaliti zvezda Aleksandar Požgaj bio je u bliskim​ odnosima sa Ivanom Radovićem poznatijim kao Koki (29) i Nikšom Kokanovićem (30),  koji su hapšeni zbog sumnje da su švercovali kokain iz Srbije u Ujedinjene Arapske Emirate.

 

Spekuliše se da je Požgaj tada za dlaku izbegao hapšenje. Jedna od uhapšenih bila je i aktuelna učesnica rijalitija „Parovi”  Nina Prlja koja je, kako su mediji pisali, drogu skrivala u vagini.

Uhapšena Nina je prijateljica sa Aleksandrom Požgajem, kao i sa straletom Natašom Šavijom takođe bivšom učesnicom rijalitija „Parovi“, koja je sa Požgajem u odličnim odnosima.

Inače , Aleksandar Požgaj (33), finasijer Ivice Dačića​

i aktuelni učesnik rijaliti-programa „Parovi“, priveden je u septembru ove godine zbog navodnog posedovanja droge.

 

Policija je prilikom pretresa jednog ugostiteljskog objekata na Novom Beogradu pronašla kod Dačićevog finasijera kokain ispod stola za kojim je on ​sedeo.

 

Aleksandar Požgaj ​pažnju sedme sile privukao je kada je na Fejsbuku uz svoje ime i prezime dodao mafijašku titulu „konsiljere“, ali i i vezom sa Dijanom Vukomanović, koja je nekada takođe bila u SPS a koja ga je u tu stranku i dovela, ali i urgirala za njegov ulazak u Parove 3. U ovu sezonu rijalitija „Parovi” Aleksandar Požgaj prema sopstvenim rečima ušao je „kako bi prezimio zimu”.

A.E.

 

Antrfile

MILI:POŽGAJ JE MAKRO!​

 

Osim što ga optužuju za aferu kokain, Požgaja je učesnik „Parova“ Milutin Radosavljević Mili optužio i da je makro.

 

On je Požgaja optužio da je „vodio kurve u Dubai, kao i da on i Nina tamo ne smeju da se vrate. Mili je naveo da je Ninina cena 700 evra.”

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *