IZA HARIJEVE ODLUKE STOJI PRINCEZA DAJANA, PRINC SE SVETI ZA SMRT MAJKE: Po Engleskoj se širi strašna teorija…!

Odluka britanskog princa Harija da uzdrma monarhiju objavom napuštanja kraljevske porodice predstavlja njegovu osvetu za smrt majke princeze Dajane.

To je samo jedna od neobičnih teorija zavere koje bujaju o popularnom megzitu (odlasku Megan i Hari), zbog kojeg je juče kraljica Elizabeta Druga održala hitan sastanak.

Kako piše portal News18.com, mnogi veruju da je cela ova frka zapravo dobro smišljena i da kraljević želi da se tako osveti babi, ocu i britanskim medijima, koje sve krivi za smrt svoje majke, stradale 31. avgusta 1997. dok je bežala od paparaca u Parizu. Kako se tvrdi u tekstu, Hari je ljut na medije od detinjstva, a kada su britanski tabloidi počeli da napadaju njegovu suprugu, rešio je da im se osveti za smrt Ledi Di. Prema pojedinim teorijama, za njenu smrt je uvek krivio Elizabetu i Čarlsa, za koje se bez ikakvih dokaza šuškalo da stoje iza nesreće, pa se sad sveti i njima. Navodno je baš zato rešio da se oženi razvedenom Amerikankom, jer je sličan brak kraljičinog strica Edvarda Sedmog doveo do ustavne krize i njegove abdikacije. Ima čak i teorija da je brak s Megan lažan i da je ona samo plaćena glumica. Naravno, ni za jednu od ovih tvrdnji ne postoji nijedan dokaz.

Na sličan način, pojedinci su razvili teoriju da Harijeva odluka uopšte nije slučajna i da nije iznenadila porodicu, već da je to plan same Elizabete da mlađeg unuka iskoristi za čvršće preuzimanje vlasti u Komonveltu, gde je uloga monarha znatno oslabila.

Inače, sastanak Harija sa kraljicom, Vilijamom i Čarlsom održan je juče u zamku Sandringam i nije završen do zaključenja ovog broja Kurira. Kraljičin muž Filip još ujutru je otišao iz zamka nezadovoljan celom ujdurmom.

Do juče se nije znalo da li će Elizabeta kazniti prinčevski par, ali stručnjaci misle da je malo verovatno da će im ukinuti titule kao princezi Dajani, jer je Hari rođen s njom, a Megan je primila titulu vojvotkinje od Saseksa putem braka. Kraljevski fotograf Artur Edvards smatra da će kraljica princu Hariju izneti „ponudu koju ne može da odbije, pa će vojvoda ostati u Velikoj Britaniji“.

Britanski prinčevi Hari i Vilijam demantovali su juče u zajedničkom saopštenju „lažnu vest“ u domaćim medijima da se njihovo odnos pogoršao. – Za braću koja pridaju veliku pažnju pitanjima mentalnog zdravlja, upotreba tako zapaljivog govora je uvredljiva i potencijalno opasna – poručili su.

Izvor: Kurir

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *