IZVRŠITELJI prodaju imovinu MILOŠEVIĆA – Slobina ćerka ostaje bez luksuznih stanova na Dedinju!

Luksuzni stanovi i druge vredne nepokretnosti čiji su suvlasnici Marija Milošević, ćerka bivšeg jugoslovenskog predsednika Slobodana Miloševića, i njeni porodični prijatelji Dragan Hadži Antić i doktor Nikola Antić, otišli su na doboš!

Banka Inteza je juče oglasila prodaju njihova dva stana od ukupno 480 kvadrata na Dedinju i parcelu od 24 ara, čija se ukupna vrednost procenjuje na neverovatnih 284.204.689 dinara.

Luksuzni četvorosobni stan od 253 kvadrata, koji je Marija iznajmljivala prijatelju doktoru Nikoli Antiću, a koji je uzeo kredit od banke kako bi ga otkupio, jedan je od stanova čija je prodaja oglašena. Reč je o nekretnini vrednoj 59.894.866 dinara, kako je utvrđeno zaključkom izvršenja.

– A kako nije imao novac da vraća kredit banci, odnosno da plaća rate, izvršitelji su oglasili prodaju stana. Marija, koja godinama živi u Crnoj Gori, još 2012. godine je za oko 800.000 evra prodala svoj četvorosoban stan od 253 kvadrata uglednom doktoru Nikoli Antiću, svom prijatelju, ali od njega na kraju nije dobila ni dinara. Kako je imućni doktor zapao u dugove, stan je stavljen pod hipoteku – kaže izvor za Alo.

Dragan Hadži Antić, koji je suvlasnik nekretnina i parcele čija je prodaja oglašena, potvrdio je za Alo da je Nikola Antić prevario Mariju Milošević.

– Doktor je prevario Mariju tako što je nelegalno uknjižio njenu nekretninu u katastru i taj predmet je sada na sudu. Banka ne može da proda bilo šta dok se vodi spor, to je protivzakonito. Kao suvlasnik, ja sam samo svedok u tom sporu – prokomentarisao je on i dodao da jedan od najboljih advokata na strani Marije Milošević.

Marija je onda, kako dodaje, ovlastila svoje advokate da podnesu krivičnu prijavu protiv prijatelja Nikole Antića.

Izvršitelji sada prodaju i parcelu od 24 ara, koja se nalazi u ulici Bulevar kneza Aleksandra Karađorđevića, koja je u privatnoj svojini dužnika dr Nikole Antića, nekadašnjeg Marijinog ginekologa, i Dragana Hadži Antića, dugogodišnjeg prijatelja porodice Milošević, a koja vredi 170.096.684 dinara.

Osim toga, izvršitelji su na prodaju stavili i nekretninu vrednu 54.213.139 dinara. Radi se o još jednom četvorosobnom stanu površine 229 metara kvadratnih. Kako se navodi u oglasu banke Inteza, u toj nekretnini trenutno niko ne živi.

Ukupna tržišna vrednost navedenih nepokretnosti je 284.204.689 dinara, a početna cena na prvom javnom nadmetanju, koje će se održati 30. maja, iznosiće 70 odsto od te vrednosti.

Izvor: Republika.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *