Ja sam žena koja EJAKULIRA: Seks sa mnom je POTPUNO DRUGAČIJI, a izgleda OVAKO

Prvi put kada mi se to dogodilo, moj dečko Rik i ja smo bili u njegovim kolima. Bili smo napaljeni klinci i davali smo sve od sebe da zadovoljimo jedno drugo. A onda, kada smo završili, ustanovili smo da je sedište ispod mene mokro. Ne normalno mokro, nego mokro kao da smo prosuli flašicu vode, i to onu veću.

Naravno, mislila sam da ću da umrem od blama, ali prošlo je mnogo vremena od tog dana a ja sam shvatila da na taj moj dar treba da gledam kao na blagoslov, a ne kao na nešto čega treba da se stidim. Ali tada, tada sam bila van sebe. Bila sam uverena da sam se upiškila.

Sve ovo se, da napomenem, dešavalo 1996. godine, tako da nisam mogla da odem i izguglam. Mi klinci smo se međusobno edukovali i postavljali pravila šta je u redu šta ne. Oralni seks je bio okej, kao i zadovoljavanje prstima. Zapravo, smatrali smo da je u redu sve osim baš pravog seksa. I tako smo sve mi klinke uveliko imale analni seks ali smo sebe nazivale devicama.

Bio je tu i Čarli, koji mi se dopadao jer je bio „odrastao“ i mirisao na cigarete i žvake. Baš na dan našeg prvog sastanka je izbušio jezik. Rekli su mu da ne sme da se ljubi, ali smo se ipak ljubili. Bila sam sva važna i seksi, ipak je on imao celih 16 godina, a ja 14. Za moje pojmove, bio je opasan, odrastao i kul muškarac. A kako je bio dve godine stariji, verovala sam mu. Malo pomalo, i postalo mi je u redu da ležim gola kraj njega. Svuda me je ljubio i mazio, a nije očekivao ništa zauzvrat, i znao je šta treba da radi. Gurao je prste u mene tempom koji mi se dopadao, i u jednom trenutku soba je počela da se vrti oko mene i u jednom divnom trenutku kao da sam bila van sebe. Onda mi je Čarli objasnio da sam upravo doživela orgazam.

Ovo je bilo pre onog popodneva sa dečkom u kolima. Čarlija sam spomenula jer sam sa njim doživela prvi orgazam, ali sam tek sa Rikom i ejakulirala. To je bilo potpuno drugačije isksutvo. U oba slučaja se neposredno pre orgazma osećate kao da ćete da se upiškite, ali u običnom orgazmu imate utisak da u toku njega usisavate vazduh. Kada ejakulirate, osećate kao da sve izbacujete iz sebe.

I verovali ili ne, uprkos mom iskustvu, masturbirala sam prvi put u tridesetim godinama. Rešila sam da samu sebe dovedem do ejakulacije. Nisam želela da mi neki muškarac objašnjava šta mi se to dešava sa telom. I dok sam to radila, setila sam se jednog popodneva kada smo Rik i ja upali na gradilište – izgradnja kuće bila je pri kraju a on i ja smo celo popodne ostavljali vlažne tragove svuda po njoj, kao životinje što smo i bili.

Izvor: Marieclaire.com

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *