JANKOVIĆ ŽESTOKO OPLEO PO ĐILASU: Ja sam osvojio više u Beogradu na predsedničkim izborima, nego Đilas na izborima za gradonačelnika

Saša Janković je zažalio što je pružio podršku Draganu Đilasu na beogradskim izborima, jer ga je ova taktička greška koštala podrške koju je ranije imao. Gostujući na N1, Janković je javno pokazao da se gorko kaje zbog nesmotrene odluke da podrži Đilasa.

Kada je upitan za činjenicu da je, kada je izašao na beogradske izbore kao deo Đilasovog tima, osvojio samo 3 posto više od onoga što je samostalno osvojio na predsedničkim izborima, Saša Janković je žestoko opleo po bivšem političkom partneru Draganu Đilasu i izjavio:

-Ja sam se kandidovao kao Saša Janković na predsedničkim izborima i godinu dana kasnije, sabiraju se i ujedinjavaju po nejasnim osnovama, Pokret slobodnih građana, Narodna stranka Vuka Jeremića i Dragan Đilas i osvajamo manje nego što smo osvojili na predsedničkim izborima ponaosob.

Prosto ujedinjavanje, bez jasne programske šeme nije dobro- branio se Janković i obrazložio da mu je ujedinjavanje sa Đilasom donelo nagli pad glasova.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *