JAVIO SE OTAC BEBE IZ KONTEJNERA: Njegove reči biće VELIKI ŠOK ZA CELU SRBIJU!

„Želeo je to dete, a ona ga je slagala i rekla da je abortirala“, ispričala je za „Blic“ Vidosava Petković (22) drugarica Mirjane G. (33), majke koja je u ponedeljak svoju tek rođenu bebu stavila u kesu i ostavila je u kontejneru u blizini zgrade u kojoj živi na Čukarici.

Petkovićeva tvrdi da je otac bebe saznao šta se dogodilo i da želi da preuzme dete.

Osim što niko iz Mirjanine okoline nije znao niti primetio da je u drugom stanju – ona je to krila od svih, uključujući i svog oca sa kojim živi, ali i od oca bebe.

Prema tvrdnjama njene prijateljice, nakon što je otac bebe saznao šta se dogodilo, on je spreman da prihvati dete.

Vidosava kaže i da je juče javila ocu bebe šta se dogodilo.

  • Kontaktirala sam sa njenim momkom, sa kojim je jako dugo u vezi, još pre nego što joj se prvi sin rodio. Od mene je saznao da je dete živo i zdravo i da je u bolnici – ispričala je Vidosava Petković.
  • Želeo je to dete, a ona je rekla da je abortirala, slagala ga je, prekinuli su vezu i on se na nju naljutio – kaže Vidosava.

Mirjana se porodila sama u svom stanu dok su njen otac i maloletni sin spavali u drugoj sobi, a kada se njen otac sa kojim živi probudio i video tragove krvi po podu, ona je i njega slagala.

  • Njen otac mi je ispričao da je video tačkice krvi na podu kod kupatila, ali da mu je Mirjana rekla da se vrati u sobu dok ona to očisti. On se vratio, a onda je uveče saznao šta se dogodilo – navodi Petkovićeva.

Ona priča da je Mirjanina majka umrla od raka kada je ona bila mala i da su je baba i deda čuvali dok joj je otac radio.

I prvu trudnoću krila

Prvu trudnoću takođe je krila, a kada se tad porodila, priča Vidosava, otac ju je zatekao krvavu u kupatilu i pozvao je Hitnu pomoć. Prema njenim rečima, Mirjana nije smela ocu da kaže da je u drugom stanju.

  • Strog joj je otac, konzervativan. Kad je dobio unuka, dobio je moždani udar jer nije znao da mu ćerka trudna, pa je možda i to neki razlog – tvrdi Mirjanina prijateljica.

Podsetimo, bebu je u ponedeljak ujutru u kontejneru pronašao komšija dok je šetao psa, koji je odmah alarmirao policiju i Hitnu pomoć.

Kada je policija došla da privede majku, komšije su bile zatečene od šoka, jer niko nije ni znao da je ona trudna, niti da je u stanju da tako nešto uradi.

Prema tadašnjoj priči stanara ove zgrade u Žarkovu, ta porodica važi za „skladnu i nikada nije bilo nikavih problema“.

Zbog toga su sa nevericom primili vest da je ona sa tek rođenom bebom tako monstruozno postupila, bacivši je u kontejner uvijenu u plastičnu kesu, još krvavu, sa pupčanom vrpcom i posteljicom.

Mirjana će danas biti saslušana u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu zbog krivičnog dela teško ubistvo u pokušaju deteta (član 114. stav 9) nakon čega će biti odlučeno da li će tužilaštvo tražiti od suda i da joj se odredi pritvor.

Njoj inače preti zatvor od 10 do 40 godina.

Izvor: Espreso.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *