JECA NIJE POZNAVALA KAMIONDŽIJU KOGA SUMNJIČE DA JE UBIO!

Zoran Marjanović, muž svirepo ubijene pevačice Jelene Marjanović Krsmanović, kaže u izjavi za „Aferu“ da njemu nije poznat lik kamiondžije, koji je, kako se sumnja, ubio njegovu suprugu.

Zoran takođe navodi da ne veruje ni da ga je njegova supruga Jelena poznavala.

– Lik tog kamiondžije mi nije poznat, ne verujem da ga je Jelena poznavala –  precizira Marjanović.

On ističe da nema nikakvu novu potvrdu ni od strane zvaničnika ni od ljudi koji rade na slučaju da je ubica identifikovan ili pronađen, ističući pritom da veruje samo srpskoj policiji.

Pevačicu Jelenu Marjanović Krsmanović navodno je ubio kamiondžija koji ostavlja krvavi trag po Evropi. On je, kako se sumnja,  pre nje na svirep, identičan način ubio još dve devojke u inostranstvu.

Kako saznajemo, postoje neoborivi dokazi da iza tih zločina navodno stoji vozač kamiona koji je prevozio robu od Turske, preko Srbije u Austriju i Nemačku, a obruč oko ovog serijskog ubice se navodno steže i on bi svakog dana trebalo da bude uhapšen, jer je, kako se sumnja, ostavio DNK trag na tangama koje je pevačica nosila.

– Rezultati svih analiza su konačno poznati i nadležni organi su sa istima upoznati,  tako da je hapšenje ubice samo pitanje dana – navodi naš izvor.

Suprug svirepo ubijene pevačice kaže da, s obzirom na to da nikada nije video ovog kamiondžiju koga strani mediji nazivaju fantomom, čak i kada bi se pojavio na godišnjem pomenu, on ne bi mogao da ga prepozna.

Zbog ozbiljnosti slučaja i sličnosti zločina u nekoliko zemalja, u istragu se uključio i Interpol, sa kojim srpska policija dobro sarađuje.
U nedelju se navršava godinu dana od ubistva pevačice Jelene Marjanović Krsmanović, a godišnjica će biti obeležena u krugu njene porodice, prijatelja i kolega sa estrade. Izvor „Afere“ navodi da nije isključena mogućnost da ubica bude uhapšen na dan godišnjice ubistva.

Inače, Jelena Marjanović je nestala 2. aprila 2016. godine dok je trčala nasipom Crvenka u Borči. Njeno telo sa smrskanom glavom pronađeno je sledećeg dana oko 13 časova. Nakon saznanja da je pevačica ubijena, u policiju je priveden njen suprug Zoran Marjanović, koji je, navodno, prošao dva poligrafa i pušten je kući.

Policija je privodila i Jeleninog devera, svekra, svekrvu kao i mnoge druge, ali ubica još nije pronađen ni nakon godinu dana.

E.A.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *