Jelena Golubović otkrila pravu istinu o Kiji, Luni i Slobi!

Jelena Golubović je ovaj put komentarisala potpuno iskreno o Maci Diskreciji, Milanu Miloševiću, trojcu Kija, Luna i Sloba.

Glavni favorit za pobedu u rijalitiju „Zadruga“ Jelena Golubović zbog operacije glasnih žica napustila je ovaj rijaliti šou, ali i dalje pomno prati šta rade njeni bivši cimeri.

Ipak, ona na sve situacije gleda drugim očima, jer je i sama bila učesnik i bolje poznaje takmičare od običnih gledalaca, te je otkrila šta misli o pojedinim Zadrugarima.

Jelena smatra da Kiji nije žao što joj je pukao brak, već da joj je samo proradila sujeta zbog prevare.

– Kiji je samo povređena sujeta. Kija je jako perfidna, ne znam koliko to može da se vidi spolja. Kod nje je ono tipično: „Kada izgubim nešto tek tada shvatim šta sam imao“. Njoj je samo proradila sujeta, jer je pronašao lepšu i mlađu. Samo sujeta i ništa više. To se vidi u svakom njenom gestu – kaže Jelena za „Pulsonline“ i tvrdi da dogovor između Lune Đogani, Slobe Radanovića i njegove žene o bračnoj zavrzlami ne postoji:

– Nije dogovoreno. Pa koja normalna žena bi pristala za bilo koju sumu novca da je muž vara u rijalitiju? Sloba je iskreno zaljubljen u Lunu. On kaže da je to bio samo brak na papiru, da dve godine nisu imali odnos, da nikada nije kuvala, izvinite, svaki muškarac u takvoj situaciji kad tad nađe drugu.

Jelena je iznenadila komentarom o Maci Diskreciji.

– Jeste me razočarala što mi je okrenula leđa. Sve što sam znala o životu i rijalitiju ja sam njoj prenosila. Prosto, žao mi je izgubljenog vremena. Ona je, nažalost, meni i dalje draga. I krivo mi je što je njoj svejedno. Pogodilo me kada je rekla da će posle mog odlaska sve biti isto. Naravno, da posle mene neće ništa biti isto, nego je ona to rekla, jer joj je laknulo zbog prva tri mesta – smatra Golubovićeva.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *