Jelena Golubović: Vraćam se po treću krunu!

Jelena Golubović planira da se vrati u rijaliti i pokuša da pobedi treći put. Ona je do sada pred kamerama zaradila 120.000 evra.

Jelena Golubović otkriva za Informer da će se vratiti u „Zadrugu“ kako bi pobedila i osvojila još 50.000 evra. Rediteljka je do sada zaradila 120.000 evra jer je dva puta trijumfovala u „Farmi“ i jednom je osvojila drugo mesto u „Parovima“, ali ne želi da se tu zaustavi.

Rijaliti-zvezda je poručila bivšim cimerima da je ne otpisuju i da će se čim se oporavi vratiti na male ekrane.

– Obećavam svojim fanovima da ću se vratiti u „Zadrugu“ po treću krunu. Neću svoje „šampione“ koji me vole i sve vreme podržavaju ostaviti na cedilu. U rijalitiju celu igru podižem na viši nivo i zato se dopadam gledaocima – kaže Jelena i dodaje da posle njenog ulaska više ništa neće biti isto.

– Ljudi od mene konstantno očekuju nove situacije i zaplete i to će i dobiti kada se ponovo budem vratila u „Zadrugu“. Fanovi koji me gledaju u rijalitiju bukvalno se poistovećuju sa mnom. Mnogi mi kažu da ležu u krevet kada i ja i da svoje obaveze usklađuju sa mojim boravkom tamo. Nameravam da ponovnim ulaskom u kuću napravim još veći šou, od onog koji sam pravila dok nisam izašla zbog bolesti – jasna je Golubovićeva.

Izvor: Informer.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *