Jelena otkrila istinu o Novakovim zdravstvenim problemima!

Jelena Đoković, supruga najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića, po prvi put je javno govorila o svom odnosu sa njim i tome da li njen suprug ima zdravstvene probleme.

Jelena je govorila o sebi i Novaku na TV Prva u emisiji “Jutro sa Srđanom i Jovanom.“

“Meni prija što sam bitan faktor u Novakovom životu, ali moja uloga u Novakovoj karijeri je da mu budem ljubav i podrška, a ne da budem krivac za Novakove poraze, kako neki kažu. Mislim da to nema nikakve veze. Nisam ništa uradila da dođe do ovoga, meni ostaje da budem dosledna svojim verovanjima. Ono što drugi vide je njihova percepcija izvedena iz iskustva koji imaju“, rekla je Jelena Đoković.

Potom je govorila o tome zašto supruga ponekad bodri na tribinama, a dogodi se i da je nema.

„Prvo sklanjam se od sunca. Nisam uvek ispred kamere i nije potrebno da budem u boksu. Moja uloga u Novakovom životu je kompleksna. Da, tu sam, nekad ostanem kod kuće, ali sam uvek uz njega dok ne ode na posao. Nemam potrebu da se dokazujem. Ja sam majka i supruga, vodim Fondaciju i neke naše privatne projekte. Nije nam lako da postignemo sve što planiramo“, dodala je ona.

Na kraju je Jelena priznala kako doživljava kritike o Novakovoj ishrani.

„Novak je bio jako hrabar kada je probao neke nove načine i uspešno je prevazilazio prepreke, a da javnost nije ni primećivala. Sada je u njegov život ušao i faktor porodice. Najvažnije je da on svakim svojim gestom promoviše prave vrednosti i daje dobar primer. Javnost pokušava da u svakom gestu pokaže nešto kontroverzno, a to je potreba medija. Pre dva meseca sam izbrisala sve aplikacije, jer sam se iznervirala zbog nekih pisanja o njemu. Bilo mi je teško jer je to sve neistina“, zaključila je Jelena Đoković.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *