JELISAVETA POBESNELA: U Teovom telefonu našla poruke bivše ribe!

Miloš Teodosić pati za bivšom devojkom, a to nije Jelisaveta Orašanin! Proslavljeni košarkaš u mobilnom telefonu i dalje čuva poruke koje je razmenjivao s njom!
Ali to nije sve! Njih dvoje su se dopisivali i kad je Teo smuvao Jelisavetu! A kad je glumica igrom slučaja pročitala jednu takvu poruku, pobesnela je na sportistu.- Teu je bilo lepo u vezi s tom devojkom i zbog toga i dalje čuva poruke koje su razmenjivali. To je jedna od njegovih najozbiljnijih ljubavnih veza. On u tome nije video ništa loše i zato mu nije bilo jasno kad mu je Jelisaveta skrenula pažnju da nije u redu što i posle raskida čuva uspomenu na bivšu. Tad su krenuli problemi u njihovoj vezi. Jelisaveta je zatim rešila da mu vrati istom merom, pa je ponovo postala bliska s bivšim dečkom Vukom Kostićem i njihova ljubav je ubrzo pukla – priča naš dobro obavešten izvor blizak nekadašnjem paru.

Kako bismo utvrdili o čemu se tu zapravo radi, pozvali smo aktere ove priče, ali oni nisu odgovarali na naše pozive. Podsetimo, košarkaš moskovskog CSK bio je u kratkoj ljubavnoj vezi s Orašaninovom, s kojom je ljubavnu priču završio pre tačno mesec dana.

Izvor: Kurir

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *