JEZIVI DETALJI UBISTVA U BANJALUCI: Zabili šrafciger mladiću (29) u glavu jer je pevušio ispred pekare!

Bojan Milovanović (29) iz Kozarske Dubice uboden je šrafcigerom u glavu u tuči dve grupe mladića u Banjaluci. Policija je uhapsila Gorana Bilčara (28) iz Banjaluke i Marka Mihajlovića (27) iz Trna zbog sumnje da su izboli Milovanovića.

Obračun se desio u ulici Nikole Pašića, kada su se srele dve grupe mladića, a kako su ispričali svedoci iz okolnih objekata, u blizini kojih je došlo do tuče, kažu da je krvavom obračunu prethodila bezazlena svađa zbog saobraćaja.

Druga verzija je, prema prvim rezultatima istrage, da je ubijeni Milovanović s društvom proslavljao završetak fakulteta jednog prijatelja, a nakon toga su svratili u pekaru da nešto pojedu. Tu su se istovremeno zatekli osumnjičeni Bilčar i Mihajlović, a svi su bili pod dejstvom alkohola.

Njima je navodno zasmetalo to što su Milovanović i njegovi prijatelj pevušili ispred pekare, pa su počeli da im dobacuju zbog čega je došlo do svađe.. a zatim i do tuče.

Iz MUP RS su saopštili da je Milovanović u tuči uboden šrafcigerom dva puta, prvo u vrat, a zatim u slepoočnicu, zbog čega je na mestu ostao mrtav. Prema nezvaničnim informacijama, Bilčar je osumnjičen kao direktni izvršilac ubistva.

Stanovnici Kozarske Dubice su šokirani. Niko ne vjeruje da je njihov sugrađanin ovako tragično stradao.

„Otišao je da izađe u grad, a desila se ovakva tragedija. Njegovi roditelji su neutješni, to im je sin jedinac“, navela je jedna od poznanica.

Izvor: Kurir

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *