JEZIVI DETALJI ZLOČINA U AMSS-U: Sekretar ubio direktora Mirka Butuliju, pa seo u njegovu fotelju i PRESUDIO SEBI!

Mirko Butulija, direktor AMSS, ubijen je danas popodne kada je u njega više hitaca ispalio njegov sekretar Predrag Đurđev. Nakon toga Đurđev je izvršio samoubistvo, saznaje „Blic“.

Do pucnjave je došlo u zgradi AMSS u Ruzveltovoj, a jedna devojka je povređena kada je tokom drame iskočila kroz prozor.

Kako je saopštio MUP Srbije, Đurđev je mrtav, dok je Butulija u teškom stanju prebačen u Urgentni centar. Međutim, i on je ubrzo podlegao teškim povredama.

Prema nezvaničnim informacijama, Đurđev je nakon što je pucao u Butuliju, pokušao da pobegne na gornji sprat, stepenicama, a onda se, po svoj prilici shvativši da nema gde, vratio u kancelariju, seo u Butulijinu fotelju i ubio se.

Podsećamo, u neposrednoj blizini današnje pucnjave, sredinom marta prošle godine takođe se desila pucnjava kada je Nebojša Stojilković (30) ubio bivšeg šefa i teško ranio jednog kolegu.

Sumanuti napad Stojilkovića dogodio se nešto posle 11 sati ujutru. Prema nezvaničnim informacijama iz istrage i rečima zaposlenih u firmi „Privredni savetnik informacione tehnologije“, napadač je u Ruzveltovu 55 došao naoružan pištoljem i odmah se uputio u kancelariju kod svojih bivših kolega.

On je upao na sastanak koji je bio u toku i na bivše saradnike ispalio najmanje pet hitaca. Jedan od njih pogodio je u glavu i na mestu usmrtio Branka Kanjevca (31), a teško ranio inženjera Marka Filipovića (36), kog je metak pogodio u rame.

Izvor: Blic

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *