JEZIVO: Migrant drvenim kocem ubio prostitutku u centru Beograda!

Ivanu V. (37), čije je telo pronađeno u napuštenom vagonu na Glavnoj železničkoj stanici u Beogradu, najverovatnije je ubio klijent, jer se nesrećna žena, najverovatnije, bavila prostitucijom. Sumnja se da bi ubica mogao da bude neko od migranata, kojih ima mnogo u blizini mesta zločina.

Podsetimo, telo je pronađeno 30. aprila oko 10.50 sati u žuto-narandžastom putničkom vagonu parkiranom na sporednom koloseku nedaleko od smeštaja za železničare. U vagonu je pronađen i krvav kolac, kojim je, kako se pretpostavlja, ubica udarao ženu do smrti.

Iako je u blizini mesta jezivog zločina kućica za železničke skretničare, niko ništa nije čuo, a telo je pronašao jedan mladić.

– Nesrećna žena je vagon za spavanje koristila nešto više od mesec dana. Imala je crnu, dužu i kovrdžavu kosu i pomalo otežano je hodala. Spavala je u jednom od 10 kupea u vagonu. Pričala je skretničarima da je iz Zemuna, da ju je otac izbacio iz kuće i da nema gde. U ostalim kupeima su bile druge skitnice. Od tog dana nijedne od njih više nema, a veruje se da je neko od njih nešto čuo ili video ili da, možda, zna šta se tačno dogodilo – rekao je za Kurir izvor upoznat sa slučajem.

On dodaje da je pored krvavog koca u kupeu pronađen i kamen, te da je moguće da je i on korišćen za ubistvo.

– Telo žene je nađeno bez donjeg dela odeće, te se pretpostavlja da je silovana. Dobila je veliki broj udaraca po glavi. Modrice su nastale udaranjem čvrstim predmetom, kamenom ili kocem koji su pronađeni. Niko ne zna šta se tačno dogodilo, ali postoji sumnja da se žena bavila prostitucijom, te da ju je ubio neko od klijenata, koji može da bude i migrant, jer ih u ovom području ima dosta. U blizini su i njihovi šatori, a česmu na železnici, iako je u centru grada, koriste za kupanje – objašnjava naš sagovornik sa železnice dok nam pokazuje ruglo koje su migranti napravili usred prestonice.
Naša ekipa obišla je vagon u kojem je telo pronađeno, on se nalazi u neposrednoj blizini zgrade prenoćišta železnice, odnosno preko puta Palate pravde. Ispred sada napuštenog vagona je policijski automobil, a kako nezvanično saznajemo, takvih vagona je još dvadesetak, ostale su odvezli u Makiš.

Izvor: Kurir

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *