JEZIVO: Milan Stanković ubio majku: Rasporio je od vrata do stomaka, pa pobegao!

On je bio optužen za obično ubistvo, a sudija mu je pridužila pritvor.

Stanković nakon što je nožem rasporio majku od stomaka do vrata, pobegao iz grada, iako je nagovestio samoubistvo u SMS poruci koju je poslao bivšoj supruzi odmah posle krvavog pira.

„Ubio sam majku, a sad ću sebe“, pisalo je u poruci na koju Stankovićeva bivša žena nije odmah reagovala, jer je to i ranije radio. Nakon što je u sredu bezuspešno pokušala da kontaktira prvo sa njim, a zatim i sa Zlatom, pozvala je policiju, koja je u stanu na trećem spratu zatekla stravičan prizor.

Kako se saznaje iz izvora bliskog istrazi, sin je majku najverovatnije iskasapio dok su se stojeći raspravljali, a pronađena je u lokvi krvi, sa licem okrenutim ka podu.

– Zlata je sina prijavila za vikend, kada je došla policija i privela ga u stanicu na Vidikovcu – rekle su tada komšije.

– On se u stanici zadržao kratko, tamo je uveravao policajce da se on samo šalio, a da je majka luda i da je preuveličala celu stvar. Kad su ga pustili, on se vratio i vidite šta je uradio. Video sam i njega te noći, opušteno je šetao ispred zgrade, a nisam mogao ni da pretpostavim da je na tako jeziv način ubio majku!

Stanković je uhvaćen nekoliko dana posle zločina u Pirotu.

Stanarima u Ulici vidikovački venac 108 je bilo čudno kad su videli majku i sina kako šetaju ispred zgrade i nose kese sa pijace, jer ju je često maltretirao.

– On je policiji odavno poznat, ne samo po maltretiranju, već i po korišćenju narkotika. Svi smo ga izbegavali – kažu komšije.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *