JEZIVO! MILJANA NASLUTILA DARKOVU TRAGEDIJU: Neprestano ga spominjala na dan nesreće: On je moja NAJVEĆA LJUBAV!

Miljana Kulić ne bi psihički podnela kada bi saznala da se Darko Lazić bori za život, kaže za Rijaliti dodatak njena bliska prijateljica. Produkcija televizije Pink na sve načine pokušava da ta informacije ne dođe do ove učesnice „Zadruge“ sve dok dok se pevačevo stanje ne bude stabilizovalo i on bude van životne opasnosti.

– Miljana je osetljiva kada je Darko u pitanju. Ona bi grebala rukama i nogama da izađe iz „Zadruge“ kada bi saznala da je on u teškom stanju u bolnici. To bi bilo neizdrživo. Odlično je poznajem i sećam se kako je reagovala kada je Darko pre nekoliko godina pao s motora. Tada je prošao s lakšim povredama, a Miljana je danima plakala i išla u Brestač da ga obiđe. Onda možete da zamislite šta bi se desilo da sada sazna da mu život visi o koncu. Produkcija to zna i zbog toga nikome nije dozvoljeno da unosi informacije iz spoljnog sveta – kaže Miljanina prijateljica.

Inače, Kulićeva kao da je predosetila, pa je baš na dan Lazićeve nesreće pričala o njemu. Ona je razgovarala s Tomom Panićem u dvorištu i rekla da je godinama bila zaljubljena u pevača.

Ona je objasnila Tomi kako je volela Darka i poručila mu da će isto tako jednog dana možda zavoleti i njega.

– On je bio jako lep kada se pojavio, ali se naglo ugojio. Ja njega mnogo volim i njegove pesme – istakla je Miljana i dodala:

– Bila sam mnogo zaljubljena u njega. Svašta sam radila samo da me primeti. Volela bih opet da ga vidim. Želim mu svu sreću na ovom svetu – rekla je Kulićeva.

Podsetimo, Nišlijka je poslednji put jurila za Lazićem kada je preko medija saznala da se pevač razvodi od Ane Sević. Tada je počela da se raspituje za njegov broj telefona kod ljudi koji su bliski s njim, ali nije uspela da na taj način dođe do Darka.

– Jednom sam se toliko iznervirala što ne mogu da ga dobijem na telefon da sam sela u „Niš ekspres“ i otišla kod njega u Brestač da ga nađem. Polako sam ušla u kuću u nameri da ga iznenadim, a njegova majka se uplašila od mene, počela je da vrišti jer je mislila da sam lopov. Onda sam ja s njom sedela i pričala, mnogo je fina žena. Ispostavilo se da Darko nije bio kod kuće, nego negde u inostranstvu – rekla je svojevremeno Kulićeva.

Izvor: Kurir

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *