JEZIVO: Pokušao da analno siluje petogodišnju devojčicu!

Petogodišnja devojčica iz Šapca, koju je 6. juna obljubio porodični prijatelj Nebojša B. (20), na sreću ima samo povredu anusa, a do seksualnog odnosa nije došlo, saznaje „Alo!” od izvora bliskog istrazi. Istovremeno, u šabačkom naselju Letnjikovac i dalje vlada neverica zbog gnusnog dela koje je počinio taj mladić, a porodica i rođaci ga se odriču. Od sramote, kako kažu, ne mogu komšijama na oči.

-I dalje ne verujem šta nas je snašlo! Niko ne zna zašto je Nebojša to uradio. Nisam ga dobro poznavala, a od sada ga više ne poznajem – rekla je za „Alo!” jedna od rođaka šabačkog pedofila.

Prema informacijama iz istrage, u kući Nebojšine babe, sa kojom on živi, gde se drama i odigrala, bilo je još dvoje dece, koja su se tu zatekla u času kada je devojčica sa svojim roditeljima došla u posetu. Nebojša ih je sve odveo u sobu da gledaju crtane filmove, do trenutka kada se začuo vrisak napadnute devojčice. Tamo su ga roditelji zatekli u sramnom činu.

– Nebojša B., kome je određen pritvor od 30 dana zbog sumnje da bi mogao da utiče na svedoke, ali i zbog uznemirenja javnosti, priznao je do detalja šta je počinio. I dalje traje veštačenje devojčicinog zdravstvenog stanja, ali je, na sreću, utvrđena samo povreda anusa. Do seksualnog odnosa nije došlo – navodi naš izvor.

Dr Aleksandar Milošević, seksolog i profesor na Medicinskom fakultetu, kaže za „Alo!” da je sve sada u rukama pravosuđa jer je u pitanju krivično delo, kao i da sa devojčicom odmah moraju da počnu da rade psiholozi i psihijatri kako ne bi imala posledice za čitav život.

– Mi kao lekari i sudski veštaci možemo samo da procenimo povrede deteta koje su nastale pri tom činu. U proces se uključuje i psihijatar, koji procenjuje posledice koje je zadobilo dete, ali i ličnost napasnika. Pedofilja spada u seksualne devijacije, koje ima 10 odsto stanovništva. Krivično delo je da punoletna osoba pokuša seksualno da opšti sa maloletnim detetom. Između njih su velike anatomske razlike. Seksualni čin tako može da za posledice ima povrede genitalnih organa dece. Seksualna trauma iz detinjstva definitivno može da ostavi posledice za čitav život. One se kreću od izbegavanja komunikacije sa ljudima, zatvaranja u sebe, do izbegavanja bilo kakvih seksualnih odnosa u kasnijem dobu – navodi taj stručnjak.

Podsetimo, roditelji obljubljene devojčice su kobnog dana došli kod Nebojšine bake u posetu. Dok su oni pili kafu, Nebojša je odveo decu u sobu da gledaju crtaće. Sve ih je prenuo vrisak iz sobe. Otac je razvalio vrata i zatekao Nebojšu kako pokušava da obljubi njegovu ćerku. Otac je otrgao dete iz pedofilovih ruku i nasrnuo na nasilnika. U međuvremenu je pozvana i policija, koja je privela Nebojšu, a dete, na čijim su gaćicama bili tragovi krvi, odvedeno je kod lekara.

Kako „Alo!” saznaje, napasnik do sada nije činio kriminalna dela i nije poznat policiji. Za delo obljube zaprećena je kazna od 12 godina zatvora.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *