JEZIVO: Tijaninom ocu Igoru Juriću prete surovom smrću!

Nepoznata osoba je preko Tvitera uputila gnusnu poruku Igoru Juriću. Naime, on je naveo kako Jurića treba uhapsiti zbog svoje fondacije jer ona kako je objasnio, radi na nivou fondacije „Katarina Rebrača“.

On je posle dodao kako Igora treba tući sve do smrti, a njegovo telo zakopati bagerom.

  • Ako ga neko bude tražio, treba reći da je na slobodi među živima, objasnio je ovaj tviteraš po nazivom, „Stranka Policije“.
  • On je pre toga napisao kako policija treba da uhapsi Jurića i dodeli pritvor u trajanju od 30 dana zbog fondacije „Tijana Jurić“ jer je kako je naveo on ta sredstva iskoristio da okreći kuću, kupi Smederevac, i plati automobil.

Naime, ceo profil je ispunjen psovkama i pretnjama upućenim na adresu Igora Jurića.

Navodi se da je Igor psihopata i prevarant, kao i da predstavlja „krpelja“ u ovoj državi.

On je čak napravio i kviz u kome svi mogu da glasaju kako žele da „Igor Jurić umre“.

U njemu stoji:

  • Da li bi ste pretukli Igora Jurića sa zadovoljstvom koje pruža batinjanje idiota i potuljenih psihičkih bolesnika ako Vas bude pozvala Policija 192 to da učinite u službenim prostorijama?

Ponuđene opcije su „Da“, „Treba mu razbiti tintaru“, „Treba ga uštrojiti“ i „Treba ga ubiti čekićem“.

Igor Jurić je za Espreso.rs prokomentarisao kako već 6 meseci dobija pretnje sa ovog profila, kao i da se nada da će ovog puta nadležni reagovati.

  • Već duže vreme dobijam pretnje sa tog profila. Moram da kažem da je ovakvih ljudi sve više, kao i da mi u radionicama učimo da su realne pretnje na svakom koraku i da se treba čuvati, reko je Igor i dodao:
  • U ovom slučaju se radio o bolesniku koji je sada već postao i opsednut. Svakodnevno čitam kako treba da umrem, da mi odseku nogu… Ne plašim se, ali pretnja postoji i to je dovoljno, objasnio je Jurić.

Policija je uhapsila A. J. (38) iz Sevojna zbog sumnje da je putem društvene mreže Tviter uputio pretnje Igoru Juriću, osnivaču Fondacije “Tijana Jurić”, saopšteno je iz MUP-a.

Kako se navodi u saopštenju, on je uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti i uz krivičnu prijavu priveden je Posebnom odeljenju za visokotehnološki kriminal Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Izvor: Espreso.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *