JK brutalno izvređala takmičarku „Zvezda Granda“: Izgledaš kao grof Drakula!

Takmičarka nove sezone šoua „Zvezde Granda“ Tanja Čukić privukla je veliku pažnju izvedbom pesme Marije Šerifović u prvom krugu takmičenja, međutim, kada je žiri konačno mogao i da je vidi, pevanje je palo u vodu, a najviše od svih se zbog njene pojave potresla Jelena Karleuša.

Naime, Jelena je prva digla frku jer joj nije bilo jasno kako jedna devojka od 33 godine koja želi da postane pevačica izgleda.

  • Izgledaš kao da si došla iz dvorca grofa Drakule – rekla je odmah Jelena, te dodala da izgleda kao da radi u jaslicama.

Karleuša nije krila da je ona za nju „nemoguća misija“ iako joj je samo ona pored Viki dala „da“. Marija Šerifović je vrisnula od smeha tada, pa počela da navija za JK da Tanju „uzme pod svoje“, jer svakako voli izazove, na šta joj je ona odgovorila:

  • Marija, ovo je preveliki izazov i za mene. Ne vidim spregu, za početak se ne bismo uopšte bavili pevanjem. Nemoguća misija – rekla je Jelena.
  • Tanja, tebi bi već neke stvari trebalo da budu jasne. Mislim, imaš toliko godina, a ne znaš ništa. Šta ćemo sa izgledom, frizurom, stajlingom, sa strahom – vikala je pevačica, pa nastavila:
  • Ja ako te uzmem, ti za početak moraš da me slušaš u svakom smislu! Moraš da me slušaš i da se ne raspravljaš sa mnom. Šta si u horoskopu?
  • Riba – odgovorila joj je Tanja sramežljivo, na šta joj je Kareluša odgovorila da će je uzeti pod svoje pošto se ona dobro slaže sa tim horoskopskim znakom.

Podsećamo da Jeleni ovo nije prvi put da tako ponižava kandidate, budući da znamo da je Dunja Popović pre četiri godine napustila takmičenje „Zvezde Granda“ baš zbog neumesnih komentara žirija.

Izvor: Republika.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *