JOVANA JOKSIMOVIĆ OSTAVILA ŽELJKA ZBOG VRELE AFERE SA NJIM: Nastao opšti haos, PAPARACI JE USLIKALI NA UDARNOM MESTU?!

Jovana Joksimović je svojevremeno ostavila Željka Joksimovića zbog košarkaša Aleksandra Đorđevića, nikada nije priznala tu aferu, pa se nakon toga pomirila sa pevačem.

Ljubavni život Jovane Joksimović puni stupce novina godinama!

Utehu je našla na jednoj televiziji, koja je gle čuda, u vlasništvu njenog muža Željka.

No, izgleda da se Jovana pomirila sa činjenicom da je više nećemo gledati na kanalima sa nacionalnom frekvencijom, jer je kako su mediji pisali ni jedna od tih televizija ne želi, bar ne za uslove koje je imala na TV “Prva”, tačnije platu od 10.000 evra.

Iako je tokom svoje karijere želela da izbegava skandale, oni su je uvek pratili. Svakako najzapaženiji u njenom životu bio je onaj iz 2011. godine kada je raskinula veridbu sa Željkom Joksimovićem, sa kojim je tada bila tri godine u vezi, da bi nakon toga krenule glasine da je u šemi sa oženjenim muškarcem.


Jovana Joksimović je u jednom momentu uhvaćena sa poznatim košarkašem Aleksandrom Đorđevićem!

Ni manje ni više nego košarkašem Sašom Đorđevićem.

Kako je “Blic” tada pisao, njih dvoje je upoznao zajednički prijatelj, a vrlo brzo je osvanula i prva fotografija.

Glasine da su zajedno, podgrejale su i informacije da je Joksimovićeva, a tada gospođica Janković, boravila u Italiji kod proslavljenog košarkaša, a paparaci su je tada uslikali na aerodromu po povratku iz Milana.

Nakon bure koju je ova priča napravila u medijima, Jovana je demantovala da je bila u šemi sa Đorđevićem, a ubrzo nakon toga se vratila bivšem dečku Željku Joksimoviću, iako je samo par meseci pre toga za medije izjavljivala kako se njihova ljubav ugasila.

(izvor: republika.rs)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *