Kada dođu u ove godine, žene najviše uživaju u seksu: Broj koji je mnoge iznenadio!

Mnogi bi pomislili da devojke u dvadesetima imaju najbolji seks, ali novo istraživanje je pokazalo da je to daleko od istine. Naime, čini se da ženama seks postaje bolji što su starije.

Sudeći po novoj studiji koju je sprovela aplikacija „Natural Cycles“, žene najviše uživaju u seksu nakon 36. godine. Stručnjaci su 2.600 žena ispitivali o njihovim orgazmima, o osećaju privlačnosti i koliko uživaju u seksu. Odgovori su zatim analizirani i podeljeni u tri grupe: mlada (do 23), srednja (23–35) i starija (36+).

Pokazalo se da se starija grupa najbolje se oseća u svojoj koži, pa je osam od deset dama reklo da se osećaju seksi. S druge strane, samo četiri od deset žena iz srednje grupe je reklo da se oseća privlačnim, a sedam od deset žena mlađih od 23 godine zadovoljno je svojim izgledom.

Starija grupa pobedila je i po broju i kvalitetu orgazama – čak šest od deset žena reklo je da imaju više orgazama, koji su ujedno i bolji, za razliku od samo pet od deset žena u mlađoj i srednjoj grupi.

Žene s 36 godina i više sveukupno imaju bolji seks, pa je 86 odsto njih izjavilo da su imale odličan seks u poslednjih mesec dana. Isto je reklo 76 odsto žena u srednjoj grupi i samo 56 odsto njih iz najmlađe grupe.

Rezultati ankete poslali su pozitivnu poruku ženama da što si stariji i što bolje poznaješ svoje telo, možeš više uživati u seksu i imati više samopouzdanja, zaključili su istraživači.

Izvor: Huffingtonpost.co.uk

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *