KAKAV ŠOK: Turisti dolaze u Beograd da siluju pse!

Turisti zoofili organizovano dolaze u Srbiju, većinom iz Nemačke, Holandije, Švedske i Velike Britanije, tražeći sreću u „životinjskim bordelima”, gde plaćaju za seks sa životinjama!

Osim imanja na selu, koji turistma zoofilima nude konje, krave, koze i magarce za seks, i pojedini vlasnici pasa putem interneta prodaju svoje ljubimce za „posebne usluge”, a kako tvrde članovi Udruženja za borbu za prava životinja „Levijatan”, nekoliko bordela s psima nalazi se u Beogradu.

– Životinjski bordeli su zapravo specijalizovana imanja i štale na selu, uglavnom s kravama, konjima i magarcima, do kojih oni željni seksa sa životinjama najčešće dolaze putem internet oglasa. Najveći broj turista zoofila dolazi iz Nemačke, Holandije, Švedske i Velike Britanije, a u Srbiju stižu u organizovanim turističkim grupama, uglavnom autobusima, i na prvi pogled se nimalo ne razlikuju od ostalih turista. Kada stignu na imanje, seljak im pokaže štale, gde turisti mogu da izaberu s kojom životinjom će imati seks, a za to su obavezni da vlasniku imanja plate između 70 i 150 evra. Za uslugu snimanja kamerom, s obzirom na to da ima i onih koji žele da im „intimni momenti s kravom” ostanu trajno zabeleženi, mora se izdvojiti još 50 evra – tvrdi izvor „Alo!” i dodaje da većina farmera u tome ne pronalazi ništa loše, već da „prodaju” svojih životinja vide kao način da zarade novac.

Da su nesretne životinje svedoci i žrtve brutalnosti ljudskog roda u 21. veku, motivisanog isključivo zaradom, potvrđuje i Pavle Bihal, presednik Udruženja za zaštitu životinja „Levijatan”, koji je nedavno otkrio da se na tajnoj lokaciji u Beogradu nalazi bordel u kojem pse omamljuju, muče i seksualno zlostavljaju. To udruženje na svom Fejsbuk profilu postavilo je fotografiju od koje se ledi krv u žilama. Na fotografiji se vidi omamljen pas, kojem su navučene crne mrežaste najlon čarape.

– Imamo informacije s nekoliko strana da postoji jedan klub, to jest stan u kojem se sve to dešava. Čekamo da nam jave lokaciju, a nakon toga planiramo da slučaj prijavimo nadležnim institucijama. Pedofilija, silovanje i ovo su tri najodvratnije stvari koje mogu da se zamisle. To su bolesnici koje je vrlo teško uhvatiti, a kazne za takva dela su male – priča Bihali.

Pojedini veterinari već godinama upozoravaju da pojedinci ne udomljavaju životinje, već ih iskorišćavaju za prostituciju.

– Psi i mačke lutalice iz Srbije izvoze se u zemlje zapadne Evrope, posebno u Nemačku i Austriju, pod izgovorom udomljavanja. Međutim, umesto u domovima ljubitelja životinja, nesrećne životinje završavaju u bordelima. Poznato je da postoje dileri – beskrupulozni šverceri životinja koji koriste tajne imejl adrese, lažne identitete na društvenim mrežama i neregistrovane azile, koje prezentuju na internetu. Životinje uvezene na ovaj način u zemlje zapadne Evrope iskorišćavaju se na najbrutalnije moguće načine – kaže veterinar Milojko Simić i dodaje da kad muškarac iskorišćava psa za seksulani odnos, pas nakon dva to tri snošaja umire, jer mu se uništavaju analni i vaginalni otvor.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *