Karleuša dobila MILION EVRA od Duška, a ovako će ih POTROŠITI!

Duško Tošić čini sve da se njegova supruga Jelena Karleuša što pre podigne posle smrti majke, pa je rešio da je zaposli uređenjem.

Duško Tošić je kupio vilu od trenera Dragana Stojkovića Piksija, na Dedinju, a u nju će uložiti i do milion evra u renoviranje. Pošto pevačica do daljnjeg neće nastupati, on joj je predložio da se pozabavi uređenjem njihovog novog doma.

„Kuća jeste u odličnom stanju, prostrana je i dobro ušuškana u ogromne krošnje drveća. Međutim, u vili dugo niko nije živeo, a Jelena voli da sve uredi po svom ukusu. Zato je Duško rešio da ne štedi nijedan euro, nego da joj da odrešene ruke, ali i kesu, pa će u njihovom domu biti sve urađeno po poslednjoj modi. U vili su četiri velika kupatila, pa će svako imati svoje. Samo će pločice i sanitarije koštati oko 100.000 evra“, priča sagovornik Kurira.

On dodaje da će njihove naslednice Atina i Nika imati zasebne sobe sa terasom i kupatilom, a iza kuće će nakdnadno biti izgrađen bazen.

„Sobe za decu biće uređene kako su devojčice tražile – u motivima njihovih omiljenih likova iz filmova. Jelena i Duško su se oduševili i napraviće im pravu oazu. Takođe, postoje i sobe za poslugu, kao i tri gostinske sobe. Jeleni je najviše žao što njena majka nije dočekala da vidi kako će ona sve to da uredi, jer se Divna oduševila kućom, ali i svim onim što joj je pevačica govorila da će da uradi. Posebna soba biće uređena za Duškovu mamu i Jeleninu tetku, koje su uvek dobrodošle. Međutim, najvažniji deo u kući je velika soba za pevačicinu garderobu i cipele i ista će koštati tričavih 50.000 evra“, završava izvor za Kurir.

Jelena Karleuša je još prošle godine najavila selidbu:

„Jako sam zahvalna mužu, jer sve što sam ikad zaradila ja sam potrošila na krpe, porodicu, prijatelje, uložila u karijeru. Da je na meni, živeli bismo u jednom velikom garderoberu, prodavali bismo cipele, i palili bismo iste u nekom kaminčiću da se ogrejemo“, rekla je Jelena.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *