KARLEUŠA DUPLIRALA BROJ OPASNIH MOMAKA: Pevačicu obezbeđenje čuva i na bini!

Jelena Karleuša održala je u petak prvi nastup nakon seks-skandala, i to u Beču, a za potrebe nastupa angažovala je dodatno obezbeđenje. Mala od skandala zahtevala je od kluba da dupliraju broj „opasnih momaka“, a jedan je morao da stoji nasred bine kako bi je čuvao!

– Jelena je uvek bila poprilično opuštena kada su nastupi u pitanju i uvek je sa svima želela da se slika jer zna da su joj fanovi najveća podrška. Nikada nije dozvoljavala da joj prilaze napadni muškarci, niti da je bilo ko dodiruje, ali je prema svakome bila ljubazna. Sada je pooštrila pravila i u poslednje vreme izbegava da se slika i sa fanovima, i sa ljudima na nastupu, a to da joj neko priđe na bini, sad joj je nepojmljivo – kaže izvor blizak pevačici i dodaje da je zato tražila dodatne mere opreznosti.

– Klub u Beču je dobro obezbeđen, ali Jeleni to nije bilo dovoljno, pa je gazdi tražila da angažuje još toliko muškaraca koji će je čuvati. Zahtevala je da oko bine budu sedmorica muškaraca, a jedan da stoji na sredini bine i da motri na nju – kaže izvor.

Izvor: Kurir

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *