KARLEUŠA PODRŽALA GEORGIEVA: Podignimo glas ili ćemo svi naj.bati!!!!

Poslednjih nekoliko dana jedna od glavnih tema u domaćim medijima svakako je i pokušaj otkazivanja koncerta Vlada Georgieva i protestnog skupa u Smederevu.

Tim povodom oglasila se  Jelena Karleuša, koja je na svom fan klubu na društvenoj mreži Facebook objavila otvoreno pismo i podržala Georgieva.

– Godinama prolazim kroz najgori vid zabrana u Srbiji, kroz nezapamćeni medijski linč, krše se moja ljudska prava i pravo na mišljenje, život i rad! ‬Čitav Balkan to vidi, svi ćute i niko prstom nije mrdnuo da mi pomogne. Naprotiv, u Srbiji je postalo normalno da se ja brutalno vredjam i ponižavam, kao neka kolektivna mentalna bolest! Izgleda da je narodu lakše da gleda javno spaljivanje mene na lomači, nego da se izbori za bolji život! Valjda im bude lakše! Taj isti narod uključujući moje kolege, ne shvata da se lomljenjem krila hrabrim pojedincima kao što sam ja, lome krila i njihovoj kolektivnoj šansi da će biti bolje! Jer danas ja, sutra oni! I zato ja, baš zato što sam hrabar i ispravan čovek koji se puno namučio, koji ne trpi nepravdu, javno pružam podršku Vladi Georgijevu! OVO ŠTO NJEMU RADE NE DOLAZI BRE U OBZIR! NE U MOJOJ ZEMLJI I NE U OVOM VEKU! Ne, on meni nikada nije pružio podršku, ali nije niko tako da… U TOME I JESTE POENTA! Jednostavno ne mogu da dozvolim da još neko prođe ono što sam prošla ja! Ne želim da bagri dam tu privilegiju da opet likuje u svom uspehu! Vreme je da dobri ljudi podignu svoj glas ILI….. ILI ĆEMO SVI NAJ*BATI! Pa vi vidite… – zaključila je JK.

Izvor: Opera17

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *