Karleuša: SEVERINA JE DEFINICIJA ŠUNDA!

Jelena Karleuša ponovo je iskoristila priliku da oplete po Severini Kojić i njenoj muzici.

Na fan profilu Dive „Mega.zvezda.jk“ osvanula je objava podeljena sa samog Karleušinog profila na kojoj piše: „Htela sam da poslušam pesmu ‘Silikoni’, ali sam ugasila posle trideset sekundi. Šund je dobio novu definiciju“ – napisala velikim slovima da poruka bude jasnija.

Bilo je sasvim očigledno o kojim „Silikonima“ se radi i da je reč o Severininoj pesmi koja je objavljena pre dve godine.

– Iako je pesma stara dve godine, ova objava jasno upućuje na to da je Jelena tek sad poslušala Sevkinu pesmu. Ovim je Jelena očigledno želela da ponizi koleginicu aludirajući na njenu aktuelnost zbog sramnih golišavih fotki koje su osvanule pre desetak dana – kaže naš izvor.

Sukob između Seve i Jelene traje već godinama. Kojićka je pred koncert Saše Matića u martu 2016. godine, na kome su obe bile gošće, rekla da nema pojma ko je Jelena i da joj ne pada na pamet da zbog nje žuri s tonskom probom. Jelena joj je uzvratila u „Zvezdama Granda“.

– Svi smo videli kako Severina glumi – rekla je Karleuša baš dok je Severinin svekar Keba bio tajanstveni član žirija.

Podsećanja radi, Severina je snimila „Silikone“ u saradnji sa andergraund reperkom MC Sajsi, koja je pre toga dogovarala duet s Karleušom. Kako do dueta nije došlo, Sajsi je snimila duet sa Splićankom. Tada je JK izjavila da više ne želi da ima posla sa Sajsi i da je reperka propustila priliku da sarađuje sa pravom zvezdom.

Izvor: Republika.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *