KARLEUŠIN STILISTA POBEGAO: Policija ga traži ZBOG PEDOFILIJE!

Poznati dizajner i modni kreator Darko Kostić nestao je posle prijave da je zlostavljao maloletnog dečaka L.J.(15)! Zbog zlostavljanja i pedofilije policija je tražila Kostića, ali on je potpuno nestao.

Kako saznajemo, žrtva je učesnik emisije „Neki novi klinci“. Darko ga je fotografisao i za to tražio novac, a pošto dečak nije imao pare, Kostić je od njega tražio da se skine, što je ovaj odbio. Dečak je zatim pobegao i podneo prijavu policiji na Novom Beogradu za seksualno uznemiravanje.

Policija ga je tražila na poznatim adresama, ali dizajner tamo nije pronađen, tako da se sumnja da je u bekstvu, a policija i dalje traga za njim.

Kostić, koji je duže vreme bio stilista Jeleni Karleuši prošle godine u junu priveden je zbog posedovanja droge jer je policija pronašla u njegovom stanu kokain i takozvanu drogu za silovanje, čija je hemjska oznaka GHB.

Njemu je tada pozlilo u njegovom stanu, zbog čega je reagovala i Hitna pomoć, a lekari su po dolasku na teren konstatovali da je dizajner pod dejstvom opijata, nakon čega je pozvana policija koja je pronašla drogu u njegovom stanu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *