Kija neće da da pare za razvod od Slobe!

Kristina Kija Kockar ušla je u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima kao supruga pevača Slobodana Radanovića koju je on varao pred milionskim auditorijumom sa blogerkom Lunom Đogani.

Ona je već nekoliko puta pričala o tome kako će joj zvaničan razvod od spuruga teško pasti, ali prethodne noći Kija se do detalja otvorila svojim cimerima o toj bolnoj temi.

– Neću ni dinar da dam, boli me uvo, nisam ja htela da se razvedem nego on. Moramo da idemo i na ono mirenje. Da pokušaju da nas pomire, znam to je moja drugarica radila, ali to je samo formalno. I šta kao potpišem taj papir i gotovo? Znam da bih sigurno želela da prespavam taj dan. Ne, ići ću, neću spavati ali neće biti lako. Rekla mi je mama da će mi srediti to za dva dana, da ne čekam dugo – rekla je Kockareva Milanu Miloševiću, Gordani Džehverović, Bori Santani i Andrijani Radonjić.

Oni su je bez reči slušali i upijali svaku njenu rečenicu. Nakon ovoga, Kija je otišla u izolaciju gde je već spavao njen spurug jer ih je ovonedeljni vođa, Miljana Kulić odabrala za potrčke.

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku:

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *