Kija vrištala od besa i u suzama napala Slobu!

Veliki šef poslao je sinoć pismo u kojem je Kristina Kija Kockar tužila Slobu Radanovića zbog neistina koje je izneo o njoj.

Pismo je pročitala Nena Petrović, a kada je je čula sadržaj pisma, Kija se rasplakala.

„Dragi zadrugari, na adresu Velikog šefa stigla je Kristinina tužba. Ona je tužila Slobu zbog neistina koje širi o njoj. Zapanjila je činjenica da čovek sa kojim je bila toliko godina priča da su se njih dvoje ljubili na blic. Ni Sloba ni Kristina nisu angažovali advokate i sami će se zastupati na sudu. Sudija Miljana je dobila ovaj slučaj i ona će večeras nakon suđenja doneti odluku da li je tuženi kriv – navodi se, između ostalog, u pismu Velikog šefa.

Miljana je otpočela suđenje i tražila je od Kije da se izjasni ali ona je rekla da nema šta da kaže.

– Kako nemaš? Tužila si ga, a sad nemaš šta da kažeš – upitala je šokirano Miljana i onda predložila da Kija bude kažnjena, pošto neće da učestvuje.

Kija slomljena zbog Slobine prevare, htela je da se pomiri sa njim

Tada je Kija besna i uplakana napustila sastanak, a Nena i Ana Korać su joj prišle i pokušale da je uteše.

Sloba je rekao da je Luni pričao o tome šta se događalo između njega i Kije, što je Luna i potvrdila i iznela svoja saznanja.

– Ljudi, ne pričajte kad ne znate šta se desilo, on je otišao tamo ona je njemu prišla i rekla sam mu da ne treba da beži i onda sam ja rekla da ja mislim da se ona ne folira i da stvarno plače. On se sinoć iznevirao i pričao meni neke svoje trenutke, kad je on plakao… Da je njemu bilo teško kad je bio s njom bio kako se on osećao u nekim situacijama i da u poslednjih par meseci nisu imali bliskosti, da su se poljubili na blic – rekla je Luna, na šta su svi burno reagovali.

Nedugo potom u sobu se vratila Kija koja je počela da urla na Slobu.

– Nemoj da lažeš! Kako te nije sramota?! Kako te nije sramota?! – vikala je Kija, onda je usledila žučna svađa.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *