КИНА СТАЈЕ УЗ РУСИЈУ АКО АМЕРИКА КРЕНЕ НА СИРИЈУ!

ДА ЛИ ЋЕ КИНЕСКА МОРНАРИЦА СТАТИ УЗ РУСИЈУ, уколико САД нападну Сирију?

Кинеске поморске снаге које се налазе у басену Средоземног мора спремне да се претпочине команди руске Ратне морнарице у случају америчког напада на Сирију. Црноморска флота и добар део руских авио-пукова стратегијске намене подигли степен борбене готовости.

 

Према информацијама које је објавио твитер налог War Time, кинески борбени бродови који се налазе у Средоземном мору добили су наређење, да се у случају ратне ескалације у овом делу света, претпочине команди руске Ратне морнарице. Ово практично значи, да евентуални амерички удар по циљевима у Сирији, неће моћи да прође без активног учешћа и Војске НР Кине.

Исти извор је објавио и информацију да је руска Црноморска флота прешла у режим пуне борбене готовости, као и добар део јединица који у свом саставу имају стартегијске бомбардере. Наиме, према тим наводима, из руске авио-базе Моздок полетела је група бомбардера Ту-22М3 и одлетела у правцу Ирана. Пре неколико дана на простор Сирије пребачени су и специјални против-подморнички авиони И-38 Новела.

Са друге стране, радарски капацитети који су постављени у Сирији, регистровали су снажну активност специјализованог извиђачког апарата Boeing P-8A Посејдон, на пар стотина километара од Латакије.

WarTime@NEWZWARZ

Disruptive Signal@disruptivesigna
1 hour ago
Chinese warships in the Mediterranean are ordered to join the Russian navy in the event of a massive attack on Syria

Овај авион са евиденцијским бројем 168439 интезивно осматра сиријске територијалне воде и копнену дубину, на потезу од Тартуса па све до Латакије.

WarTime@NEWZWARZ

3 minutes ago
BREAKING
Russian Black Sea Fleet declares high level combat alert for all vessels as US-led trans-national strike force with UK and France poised to strike Syria over chemical weapons allegations. Attack is expected in the next 24 hours.

Извор: Србин.инфо

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *