Kinsi napravila najbolji marketinški potez ikada: IZREKLAMIRALA DEČKOVU PORNO FIRMU

RUSKINJA NAPRAVILA NAJBOLJI MARKETINŠKI POTEZ IKADA

 

Finale Lige šampiona spektakl je sam po sebi, a pre neko veče je masovnoj histeriji i užitku svakako doprineo i krajnje nepredviđen događaj. Naime, tokom meča Liverpula i Totenhema na teren je utrčala praktično gola atraktivna plavuša, prekinuvši na nekoliko trenutaka utakmicu.

Oči publike, a i igrača na terenu bili su prikovani za nju, a svet je doslovce bio šokiran ovakvim rizičnim i ludim potezom ove devojke.  Ubrzo je otkriven i identitet plavuše bujnih oblina, koja je u minijaturnom crnom kostimu pokazala gotovo sve svoje čari, a radi se Ruskinji Kinski Volanski.

MADRID, SPAIN – JUNE 01: A pitch invader runs onto the field during the UEFA Champions League Final between Tottenham Hotspur and Liverpool at Estadio Wanda Metropolitano on June 01, 2019 in Madrid, Spain. (Photo by Gonzalo Arroyo – UEFA/UEFA via Getty Images)

Kinsi je ovom ludošću želela da obraduje svog dečka, pa je na njenom bodiju bila reklama za jedan sajt za odrasle, a koji je zapravo u vlasništvu pomenutog joj draganog – Vitalija Zdorovetkija. Ovo je možda i najbolji marketinški potez ikada, a ono što je najvažnije doneo je rezultate – Instagram stranica ove lepotice brojala je 230.000 pratilaca, da bi nakon egzibicije porastao na više od milion i po! Sada za nju zna cela planeta. A mi možemo samo da pretpostavimo šta se dešava sa posetom pomenutog sajta.

AFERA

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *