KLJUČNI SVEDOK: Ona zna sve tajne porodice Marjanović!

Bliska prijateljica porodice Marjanović, koja zna mnogo o svemu što se dešavalo u njihovoj kući, biće saslušana kao svedok u slučaju ubistva pevačice Jelene Krsmanović.

Misteriozna prijateljica porodice Marjanović jedan je od svedoka koji su navedeni u krivičnoj prijavi protiv Zorana Marjanovića, muža ubijene pevačice, koja je protiv njega podneta zbog sumnje da je 2. aprila 2016. godine u kanalu pored nasipa u naselju Crvenka u Borči ubio svoju suprugu sa više udaraca u glavu.

Veruje se da će njeno svedočenje obelodaniti sve tajne ove porodice. Njen iskaz mogao bi biti ključan u razrešavanju misterije nestanka, a zatim i ubistva Jelene Krsmanović, otkriva Blic.

Prijateljica Marjanovića, koja će svedočiti, pre ubistva pevačice provodila je dosta vremena u njihovoj porodičnoj kući, veoma je bliska sa celom porodicom, a posebno sa Zoranovim ocem Vladimirom.

Prema indicijama koje imaju istražni organi, ovaj svedok zna istinu o ubistvu pevačice, ali je krije. Takođe, ona će svedočiti o međuljudskim odnosima u kući u kojoj je Jelena Krsmanović živela pre ubistva, ali i o tome kako su se Marjanovići, a pogotovo Zoran, ponašali prema nesrećnoj Jeleni. Očekuje se da iznese i mračne tajne Marjanovića koje su oni vešto pokušavali da prikriju.

Izvor: Republika.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *