Ko je bila Anastasija Lašmanova koju su izboli u njenom stanu

PRONAĐEN UBICA RUSKE BOGATAŠICE: Ko je bila Anastasija Lašmanova koju su izboli u njenom stanu

U okviru istrage ubistva Ukrajinke, čije je telo pronađeno u petak veče u stanu u kotorskom naselju Dobrota, policijski inspektori saslušali su više osoba

U okviru istrage ubistva Ukrajinke, čije je telo pronađeno u petak veče u stanu u kotorskom naselju Dobrota, policijski inspektori saslušali su više osoba u svojstvu građana među kojima je i otac mladića koji se sumnjiči za zločin.

Policija traga za osobom za koju se sumnja da je ubila Ukrajinku Anastasiju Lašmanovu.

Kako prenosi RTCG, na osnovu svih prikupljenih dokaza utvrđeno je da se radi o osobi sa kojom je Lašmanova bila u emotivnoj vezi.

Prema informacijama “Vijesti”, Lašmanova je imala više ubodnih rana.

Lašmanova je izvršna direktorica kompanije “Mimoza Group” i “Sea Trade”, a stoji iza izgradnje hotela “La Perla” u Tivtu i izgradnje novog hotela “Mimoza”…

Njene kompanije su iza kontroverznog projekta uređenja obale i izgradnje ugostiteljskog objekta na rtu Sveta nedelja u Kamenarima i izgradnje Ponte Seljanovo.

IZA NjE STOJI RUSKI BIZNISMEN; BILA „DAMA OD STILA“

Prema nezvaničnim informacijama, iza firme „Mimoza Group“ stoji ruski biznismen Valerij Zadorin koji je vlasnik jedne od najvećih firmi za trgovinu luksuznim proizvodima u Rusiji, kompanije “Aroma”. On je Tivtu, u Krtolima, izgradio luksuznu vilu na Obali Đuraševića, dok je u Porto Montenegru držao svoju jahtu koja takođe nosi ime Aroma.

Osim tih „preduzetničkih“ sposobnosti, Anastazija Lašmanova bila je poznata na „ženskim“ sajtovima u Crnoj Gori gde je veličan njen stil i da je oličenje elegancije i ekstagavancije.

Tako je u martu mesecu na jednom od tih portala izabrana za „damu meseca“. Između ostalog opisana je kao dama kojoj pleni pojavom i energijom, a njen stil je, kako su naveli autori, „nešto što se mora primetiti“.

– Ona jednostavno uvek izgleda kao da udiše, jede i pije modu. Anastasia kao pravi hedonista uživa u životu, ali je i veliki radoholik i perfekcionista, kod kojeg je svaki detalj doveden do savršenstva – napisano je o Ukrajinki.

Novosti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *