Kod trudnice u Nišu potvrđen korona virus, na respiratoru je: Lekari se bore za život mame i bebe!

Kod jedne od dve trudnice u Kliničkom centru Niš, potvrđeno je prisustvo korona virusa. Za drugu trudnicu, za sada, nije sigurno da li ima koronu. Trudnica u šestom mesecu trudnoće je na respiratoru i lekari se bore za njen život, potvrđeno je nezvanično Telegrafu u KC Niš.

Trudnica koja je u šestom mesecu trudnoće, kako su ranije preneli mediji, sa upalom pluća smeštena je na Kliniku za pulmologiju, dok je druga trudnica, koja u poodmakloj trudnoći, u osmom mesecu, u ponedeljak intubirana i nalazi se na respiratoru.

Kako se saznaje od rođake ove trudnice, sve oči u Kliničkom centru Niš uprte su u ovu dvadesetsedmogodišnju ženu, kako bi ona i njena beba bile dobro.

  • Intubirana je, beba je dobro, kako su nam u utorak rekli, ali svi su u strahu. Ona nije imala zdravstvene tegobe pre trudnoće, ali je tokom poslednjih meseci imala problem sa hipertenzijom, kao i sa kilažom. Iz minuta i minut čekamo lepe vesti, da nam jave da je dobro, šta drugo da kažem, sve je u Božjim rukama – rekao je jedan od rođaka trudnice za Novosti.
  • Izvor: Novosti/Telegraf

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *