KOLINDA OTKRILA ŠTA ĆE RADITI NAKON ODLASKA S DUŽNOSTI: Rešila je da POKRENE svoj BIZNIS!

Odlazeća hrvatska predsednica Kolinda Grabar-Kitarović, koja u februaru predaje dužnost Zoranu Milanoviću, izjavila je da već ima dosta ponuda za budući posao, ali da se neće mešati u politiku predsednika.

Grabar-Kitarovićeva, koja je bila na Svetskom forumu o holokaustu u Jerusalimu, na pitanje novinara da li planira da ostane u politici ili misli da se bavi nečim drugim, odgovorila da je „zaista fizički umorna nakon pet godina intenzivnog rada“ i da želi najpre da se malo odmori.

„Nijedno ljudsko biće fizički ne može bez odmora. I onda ću polako razmišljati. Imam toliko ponuda već“, rekla je predsednica.

Ona je dodala da je „puno toga primamljivo“, navodeći da će u svakom slučaju raditi na promociji hrvatskih interesa i neće se mešati u politiku predsednika.

„Dakle, kad preuzme dužnost gospodin Milanović, ja ga neću ni kritikovati ni hvaliti, niti komentarisati njegov rad“, kazala je Grabar-Kitarovićeva.

Ona je rekla da ostaje u Hrvatskoj i nagoveštava da će ipak tražiti da joj na raspolaganju bude službena kancelarija.

„Pitaju me često za ured, ja sam mislila da neću uzeti ured, ali sad nekako razmišljam da treba ta neka baza ako želite raditi ozbiljan posao, a ja ne mogu sediti negde i ništa ne raditi. Ali, pustite me još malo da se odmorim, da ovo sve prođe, pa ćemo znati detalje“, navela je Grabar-Kitarovićeva.

Ona je navela da su joj u Jerusalimu mnogi državnici rekli: „Daj, javi se, daj, dođi malo do mene, pre nego što odeš i nakon što odeš“, dodajući da bi tako mogla da popuni ceo program do kraja mandata.

Izvor: Espreso.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *