Komšinicu (15) silovao u šupi!

Više javno tužilaštvo u Vranju podiglo je optužnicu protiv Marka Cvetkovića (22) iz sela Ružic kod Vladičinog Hana zbog silovanja.

Portparol Leposava Jovčić saopštila je da optužnica tereti okrivljenog da je 1. januara ove godine oko 19 časova u svojoj šupi silovao komšinicu D. M. (15).

Na saslušanju se u Višem javnom tužilaštvu 4. januara branio ćutanjem. Ispred porodičnog dvorišta okrivljeni je sreo maloletnu komšinicu i nagovorio je da svrati. Pošto je devojčicu namamio, odgurao ju je do štale, sa nje strgao odeću i napastvovao je. Uprkos njenom opiranju i molbama da je ne siluje, manijak se nad njom seksualno iživljavao bezmalo 60 minuta.

Posle batinanja i protivprirodnog bluda, devojčica je pobegla svojoj kući. Napasnik je posle brutalnog seksualnog čina i batinanja ojađenoj i poniženoj maloletnoj žrtvi zapretio da o silovanju nikome ne sme da priča.

Devojčica se posle horora u štali poverila majci. Dragan Stamenković, portparol policijske uprave u Vranju potvrdio je da su devojčica i njena majka nemili slučaj prijavile 2. januara. Manijak se posle silovanja krio od policije, ali je ubrzo uhapšen. Lekari Zdravstvenog centra u Vranju dostavili su Višem javnom tužilaštvu medicinsku dokumentaciju. Ginekološki pregled potvrdio je da je napasnik maloletnicu napastvovao i naneo joj povrede po glavi i nogama.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *