KONOBARICA IZ SRBIJE U KOMI OD SINOĆ: Željko naručio piće od Violete i izašao iz lokala! Pratio je nakon posla i hladnokrvno upucao u glavu nasred ulice!

Konobarica Violeta J, poreklom Srpkinja, nalazi se u komi nakon što joj je bivši dečko, Bosanac Željko B, pucao u glavu nasred ulice u Beču.

Prema pisanju bečkih medija pedesetdvogodišnji Željko svratio je sinoć u „Kafe Rebeka“, u bečkom okrugu Majdling, gde je radila njegova bivša devojka, i od nje naručio piće.

Kako prenosi list „Hojte“ svedočenja očevidaca, on je „ovoga puta delovao miroljubivo“. Popio je piće u lokalu u kom je radila i nije pravio probleme. Međutim, nakon što joj se završila smena u devet sati uveče, Violeta je htela da svrati na piće u obližnji „Kafe Zero“.

Dvadeset minuta kasnije, Željko je potegao pištolj i pucao 48-godišnjoj Violeti u glavu. Oblivena krvlju, pala je na zemlju. Nakon toga on je ispalio i sebi metak u glavu.

Očevici su pozvali hitnu pomoć, koja je prevezla teško povređenu ženu u bolnicu UKH u Majdlingu, gde je hitno operisana. Violeta se trenutno nalazi u komi, iz koje se možda nikada neće probuditi.

Željko je na licu mesta podlegao povredama.

– Prema prvim saznanjima, reč je o zločinu iz strasti. Osumnjičeni je kod sebe imao mali pištolj – izjavio je policijac za „Hojte“.

Kako se saznaje, Željko B. je napustio suprugu i četvoro dece zbog Violete J, koja ga je posle toga ostavila zbog drugog muškarca.

– Bila je u novoj vezi i veoma srećna. On nije mogao da se pomiri s tim – izjavila je menadžer kafića Slavica S (55).

Kako kaže, Violeta je bila dobra žena.

– Violeta mi je bila kao sestra. Bila je veoma dobra žena, ali nije imala sreće s muškarcima – dodala je ona.

Kada je saznala da se njena koleginica neće probuditi, briznula je u plač, a zatim ju je suprug odvezao u bolnicu u kojoj leži Violeta.

Pre toga je ispričala novinarima da je Bosanac još pre pet meseci pretio da će ubiti nju, a zatim i sebe, ali da niko od prisutnih u lokalu to nije ozbiljno shvatio.

– Često je pretio Violeti i tukao ju je, ali niko nije verovao da može da uradi nešto tako užasno – rekla je Slavica S.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *