KRAJ LJUBAVI SA SOFIJOM: Evo šta Luka Jović kaže posle raskida sa manekenkom!

Srpski fudbaler i as Real Madrida Luka Jović letos je uplovio u romansu sa manekenkom Sofijom Milošević, međutim njihova veza je nakon samo nekoliko meseci doživela krah.

Najskuplji srpski fudbaler potvrdio je da više nije u vezi sa Miloševićevom, posle nešto više od tri meseca emotivne veze.

Jović je u intervjuu za „Gloriu“ govorio o svojoj bivšoj devojci Anđeli Manitašević sa kojim ima sina Davida.

„Sa Anđelom imam veoma dobar odnos, pre svega zbog sina, kako ne bi imao otežavajuće okolnosti u odrastanju. On ima 7.5 meseci, svakodnevno se gledamo preko kamere, Anđela mi stalno šalje video-snimke. Naravno da mi nedostaje. Još je mali, a ja sam prvi put u ulozi oca. Nadam se da ću postati tata i drugi, treći, ako ne i četvrti put.

Jović je takođe otkrio i da nema devojku, a nije želeo da govori o potencijalnim budućim ljubavnicama.

„Ne volim o tome da pričam, prvenstveno iz poštovanja prema Anđeli“, rekao je kratko Luka.

Podsetimo, Sofija je prošlog meseca otvoreno pričala o zbližavanju sa Lukom. Tada je istakla da u njihovoj vezi problema – nema.

„Srećni smo, što je najvažnije kada ste u nekoj ljubavnoj vezi. Naša priča počela je spontano i nakon nekoliko nedelja dopisivanja uplovili smo u priču u kojoj se oboje slažemo izvanredno – rekla je tada Sofija, a na pitanje kako je izgledao njihov zajednički život, odgovarala je:

„Na ljubavnom polju javnost poslednjih dana zna mnogo bolje nego ja, te o našoj ljubavi mnogi spekulišu i nagađaju. A nemaju razloga, veza nije u krizi, niti je toliko turbulentna kako je neki predstavljaju“, rekla je Sofija za Blic.

Izvor: Kurir

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *