Krile PERVERZNJAK: „IMAO SAM GRUPNJAK SA 17 ŽENA“, a njegova supruga ne voli…

Još jedna LOVAČKA PRIČA ŽESTOKOG MOMKA – Kristijan otkrio da je bio gost u JAVNOJ KUĆI!

Golubović otkrio i da njegova supruga ne voli analni s*ks, kao i da on ne podržava perverzije.

Kristijan Golubović tvrdi da je imao grupnjak sa čak 17 žena! Žestoki momak je u „Zadruzi 4“ pričao o svojim s*ksualnim avanturama i otkrio da je kao klinac redovno posećivao javne kuće u kojima je orgijao.

Imao sam s*ks sa 17 riba u isto vreme! Bilo je to u javnoj kući u Frankfurtu. Rade Ćaldovic Ćenta je častio celu ekipu s tim devojkama. Ceh je iznosio 16.000 maraka! To je bila prava orgija – ispričao je Kristijan.

On je dodao da ne voli grupni s*ks u kom učestvuju i drugi muškarci.
– Svih 17 devojaka je u isto vreme vodilo ljubav s ekipom, ali ja sam čekao da ostali muškarci završe, pa da upadnem među njih! Svašta sam im radio. Ne volim kada imam s*ks s ribom, a da je pored mene prisutan još neki muškarac – prisetio se Golubović.

Nisam mogao da budem makro

Kristijan je otkrio i da je u Tajlandu imao priliku da kupi maloletnu meleskinju.
– Bio sam kod ozbiljne ekipe, koja drži sve lokale u Tajlandu i reketira ljude. Zvali su me da me ugoste u javnoj kući, da probam kosooke, meleskinje, nešto što nisam do tada. Jedan lik me je pitao: „Hoćeš da za 2.000 maraka vodiš ljubav s nevinom devojčicom od 13 godina? Možeš i da je otkupiš i vodiš sa sobom.“ Nisam mogao! Znao sam da je oteta nekoj porodici i da je belo roblje. Mnogo mi je bilo žao, zato nikad nisam bio makro – kazao je takmičar rijalitija.

Sada sam smeran

Kristijan naglašava da je sada veliki protivnik bilo kakvih perverzija.

– Ljudi su se pogubili, imaju s*ks po prljavim toaletima. Moral je na dnu! Iživeo sam se dok sam bio mlad, sad nikad ne bih radio tako nešto. Ogavno mi je – ispričao je jedini preživeli iz dokumentarca „Vidimo se u čitulji“ i priznao da ne voli analni seks:
– Mogu da svarim lezbijke, ali pedere ne. One se diraju gde treba, a oni gde ne treba! Bog je rekao da se pozadi praznimo, a napred razmnožavamo. Ma, i ženu koja je najčistija ne bih otpozadi! Moja supruga Ivana ne dozvoljava analni s*ks i u tome je podržavam. Čak i kad bih hteo neku perverziju da izvedem s njom, ona neće.
 

Golubović i Tomović se prepucavali ko je jači

Bivši momci Stanije Dobrojević, Kristijan Golubović i Vladimir Tomović, prepucavali su se oko toga ko je jači!

– Tomović nije alfa-mužjak i šmekerčina kako se predstavlja! On je kompleksaš, cava, kvazibilder, rumunski gimnastičar! Kad bi došlo do neke zeznute situacije, pao bi u nesvest od šamara! Ljubomoran je na mene jer misli da sam kresnuo Staniju, a on joj pi*ku nije video. Jedan alfa-mužjak koji zna prošlost ove starlete ne može da se zaljubi u nju. Da sam slobodan, ja bih ovde ribe je*ao po imanju, a on sa svima „cici-mici“. Običan fićfirić – ispričao je Golubović u intervjuu Darku Tanasijeviću. Ovo je došlo do Tomovića, pa je odmah uzvratio u razgovoru s novinarom Pinka:

– U svim sferama života sam bolji od Kristijana! Mogu da ga pobedim u svakom sportu! On ne može da priča dva minuta, a da se ne zadiše, a kamoli da potrči! Bolim ga od prvog dana. Skače kao veverica i pokazuje svima da mu patike koštaju 7.000 evra! Ko još to radi?! Da je pravi kriminalac, ne bi ni ušao u rijaliti. On živi u mašti! Ne plašim ga se nimalo! Kad ga čovek vidi uživo, shvati da je prazna puška. Ružno je što vređa Staniju, ali to je njihov rat.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *